Analýza konkurenceschopnosti pivovaru Zlínský Švec
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Sládek, Martin
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:14:10Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:14:10Z |
|
dc.date.issued |
2016-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/40358
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou konkurenceschopnosti minipivovaru Malenovice - Zlínský Švec. Cílem bakalářské práce je na základě provedených analýz navrhnout doporučení ke zvýšení konkurenceschopnosti pivovaru a podrobit tato doporučení rizikové, nákladové a časové analýze. V teoretické části práce je charakterizován pojem konkurenceschopnost a vysvětleny analýzy, které jsou použity v praktické části. V praktické části je představen pivovar Zlínský Švec a jeho konkurenti, jsou provedeny analýzy SWOT, PEST a Porterova analýza pěti konkurenčních sil. Závěrečná část bakalářské práce obsahuje doporučení pro zvýšení konkurenceschopnosti minipivovaru. |
|
dc.format |
88 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
minipivovary
|
cs |
dc.subject |
analýza konkurenceschopnosti
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
microbreweries
|
en |
dc.subject |
analysis of competitiveness
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
Porter analysis
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.title |
Analýza konkurenceschopnosti pivovaru Zlínský Švec |
|
dc.title.alternative |
Analysis of the Competitiveness of the Brewery Zlínský Švec |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vydrová, Janka |
|
dc.date.accepted |
2017-06-07 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis focuses on the analysis of the competitivenes of the microbrewery Malenovice - Zlínský Švec. The aim of this bachelor thesis is to propose recommendations to increase the competitiveness of the brewery on the basis of performed analyzes and subject these recommendations to risk, cost and time analysis. The theoretical part of the thesis describes the concept of competitiveness and explains the analyzes that are used in the practical part. The practical part introduces the Zlínský Švec Brewery and its competitors and SWOT, PEST and Porter's analysis of five competing forces are performed. The final part of the bachelor thesis contains recommendations for increasing the competitiveness of the microbrewery. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
45970
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2017-05-15 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account