Projekt gastronomického dne na Valašsku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kubík, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Jedličková, Barbora
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:13:44Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:13:44Z |
|
dc.date.issued |
2016-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/40136
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této diplomové práce je zpracování projektu gastronomického dne na Valašsku, za účelem propagace regionální gastronomie. Teoretická část je věnována literární rešerši zaměřené na strategický a regionální marketing, dále marketingový management destinace, taktický a administrativní marketing destinace a marketing v gastronomii. V rámci zhodnocení situace se druhá část zabývá analytickými šetřeními, včetně interpretace jejich výsledků. Konkrétně se jedná o analýzu marketingových aktivit a gastronomie na Valašsku. Následně byla zpracována SWOT analýza gastro-nomického festivalu ve Velkých Karlovicích. Na základě zjištěných skutečností byl navržen konkrétní projekt, který je hlavním výsled-kem předložené diplomové práce. Projekt gastronomického dne na Valašsku může sloužit jako nástroj propagace regionální gastronomie a folklóru a vést ke zvýšení atraktivnosti re-gionu pro návštěvníky. |
|
dc.format |
106 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
regionální marketing
|
cs |
dc.subject |
marketingový management destinace
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
Valašsko
|
cs |
dc.subject |
regional marketing
|
en |
dc.subject |
destination marketing and management
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
Wallachia
|
en |
dc.title |
Projekt gastronomického dne na Valašsku |
|
dc.title.alternative |
Project of Gastronomic Day in Wallachia |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Haltofová, Barbora |
|
dc.date.accepted |
2017-05-22 |
|
dc.description.abstract-translated |
The master's thesis aims to design the Project of Gastronomic Day in Wallachia with the main purpose to promote the regional gastronomy. The theoretical part deals with the literature search focused on the strategic and regional marketing, destination marketing and management, tactical and administrative marketing of destination and gastronomy marketing. Within the assessment of the situation the sec-ond part is focused on the analytical investigation which includes also interpretation of results. More specifically, it contains the analysis of marketing activities and gastronomy in Wallachia followed by SWOT analysis of gastronomic festival in Velké Karlovice. The main result of the thesis is to design a particular project. The Project of Gastronomic Day in Wallachia can be used as a tool for promotion of regional gastronomy and folklore and increase the attractiveness of this particular region for visitors. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
45660
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2017-04-18 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account