Projekt gastronomického dne na Valašsku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt gastronomického dne na Valašsku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kubík, Josef
dc.contributor.author Jedličková, Barbora
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:13:44Z
dc.date.available 2017-07-03T09:13:44Z
dc.date.issued 2016-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/40136
dc.description.abstract Cílem této diplomové práce je zpracování projektu gastronomického dne na Valašsku, za účelem propagace regionální gastronomie. Teoretická část je věnována literární rešerši zaměřené na strategický a regionální marketing, dále marketingový management destinace, taktický a administrativní marketing destinace a marketing v gastronomii. V rámci zhodnocení situace se druhá část zabývá analytickými šetřeními, včetně interpretace jejich výsledků. Konkrétně se jedná o analýzu marketingových aktivit a gastronomie na Valašsku. Následně byla zpracována SWOT analýza gastro-nomického festivalu ve Velkých Karlovicích. Na základě zjištěných skutečností byl navržen konkrétní projekt, který je hlavním výsled-kem předložené diplomové práce. Projekt gastronomického dne na Valašsku může sloužit jako nástroj propagace regionální gastronomie a folklóru a vést ke zvýšení atraktivnosti re-gionu pro návštěvníky.
dc.format 106 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject regionální marketing cs
dc.subject marketingový management destinace cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject Valašsko cs
dc.subject regional marketing en
dc.subject destination marketing and management en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject Wallachia en
dc.title Projekt gastronomického dne na Valašsku
dc.title.alternative Project of Gastronomic Day in Wallachia
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Haltofová, Barbora
dc.date.accepted 2017-05-22
dc.description.abstract-translated The master's thesis aims to design the Project of Gastronomic Day in Wallachia with the main purpose to promote the regional gastronomy. The theoretical part deals with the literature search focused on the strategic and regional marketing, destination marketing and management, tactical and administrative marketing of destination and gastronomy marketing. Within the assessment of the situation the sec-ond part is focused on the analytical investigation which includes also interpretation of results. More specifically, it contains the analysis of marketing activities and gastronomy in Wallachia followed by SWOT analysis of gastronomic festival in Velké Karlovice. The main result of the thesis is to design a particular project. The Project of Gastronomic Day in Wallachia can be used as a tool for promotion of regional gastronomy and folklore and increase the attractiveness of this particular region for visitors.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 45660
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2017-04-18


Files in this item

Files Size Format View Description
jedličková_2017_dp.pdf 4.057Mb PDF View/Open None
jedličková_2017_op.pdf 261.2Kb PDF View/Open None
jedličková_2017_vp.docx 23.83Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account