Projekt přestavby stravovacího provozu ve vybraném zdravotnickém zařízení
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Staňková, Pavla
|
|
dc.contributor.author |
Gorčíková, Simona
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:13:13Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:13:13Z |
|
dc.date.issued |
2016-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/39892
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této práce je vytvoření projektu přestavby stravovacího provozu Psychiatrické nemocnice v Kroměříži. Východiskem ke zvoleným analýzám nutným pro identifikaci problému a projektovému řešení problému sloužily teoretické poznatky z oblasti hodnocení kvality poskytované péče ve zdravotnictví, sledování spokojenosti pacientů a zásad projektového řízení. Kvantitativní analýzou současného stavu řízení kvality služeb v oblasti stravování byla zmonitorována úroveň spokojenosti pacientů se stravováním a byly vydefinovány nedostatky poskytované stravovací služby. Podstatou následně vypracovaného projektu byl návrh řešení vedoucí ke zvýšení kvality poskytované služby, zohledňující současné požadavky a potřeby pacientů, provozní požadavky i legislativní normy. Projektové řešení bylo podrobeno nákladové, časové, rizikové a multikriteriální analýze. Výsledky této práce využije management Psychiatrické nemocnice Kroměříž v rámci procesu kontinuálního zvyšování kvality. |
|
dc.format |
115 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
spokojenost
|
cs |
dc.subject |
pacient
|
cs |
dc.subject |
stravování
|
cs |
dc.subject |
projekt
|
cs |
dc.subject |
quality
|
en |
dc.subject |
satisfaction
|
en |
dc.subject |
patient
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
project
|
en |
dc.title |
Projekt přestavby stravovacího provozu ve vybraném zdravotnickém zařízení |
|
dc.title.alternative |
The Project for Restructuring of the Catering Department in a Chosen Health Care Institution |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Beneš, Radim |
|
dc.date.accepted |
2017-05-22 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is to create a restructuring project of Psychiatric hospital Kroměříž catering service. The starting point for the analysis necessary for the problem identification and its solution were the theoretical project findings in the quality evaluation of health care provided, monitoring patients´ satisfaction and project management principles. The quantitative analysis of the present state of food quality management services monitored the satisfaction level of patients and defined food services flaws. The foundation for the prepared project was a proposed solution resulting in quality service increase taking the present patients´ requirements and needs as well as operational requirements and the law into account. The cost, time, risk and multi-criterion analysis of the project solution was performed. The results of this thesis will be used by the management of Psychiatric hospital Kroměříž as a part of continuous quality improvement. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management ve zdravotnictví |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Health Services Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
45324
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2017-04-18 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account