Projekt přestavby stravovacího provozu ve vybraném zdravotnickém zařízení

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt přestavby stravovacího provozu ve vybraném zdravotnickém zařízení

Show simple item record

dc.contributor.advisor Staňková, Pavla
dc.contributor.author Gorčíková, Simona
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:13:13Z
dc.date.available 2017-07-03T09:13:13Z
dc.date.issued 2016-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/39892
dc.description.abstract Cílem této práce je vytvoření projektu přestavby stravovacího provozu Psychiatrické nemocnice v Kroměříži. Východiskem ke zvoleným analýzám nutným pro identifikaci problému a projektovému řešení problému sloužily teoretické poznatky z oblasti hodnocení kvality poskytované péče ve zdravotnictví, sledování spokojenosti pacientů a zásad projektového řízení. Kvantitativní analýzou současného stavu řízení kvality služeb v oblasti stravování byla zmonitorována úroveň spokojenosti pacientů se stravováním a byly vydefinovány nedostatky poskytované stravovací služby. Podstatou následně vypracovaného projektu byl návrh řešení vedoucí ke zvýšení kvality poskytované služby, zohledňující současné požadavky a potřeby pacientů, provozní požadavky i legislativní normy. Projektové řešení bylo podrobeno nákladové, časové, rizikové a multikriteriální analýze. Výsledky této práce využije management Psychiatrické nemocnice Kroměříž v rámci procesu kontinuálního zvyšování kvality.
dc.format 115 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kvalita cs
dc.subject spokojenost cs
dc.subject pacient cs
dc.subject stravování cs
dc.subject projekt cs
dc.subject quality en
dc.subject satisfaction en
dc.subject patient en
dc.subject nutrition en
dc.subject project en
dc.title Projekt přestavby stravovacího provozu ve vybraném zdravotnickém zařízení
dc.title.alternative The Project for Restructuring of the Catering Department in a Chosen Health Care Institution
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Beneš, Radim
dc.date.accepted 2017-05-22
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is to create a restructuring project of Psychiatric hospital Kroměříž catering service. The starting point for the analysis necessary for the problem identification and its solution were the theoretical project findings in the quality evaluation of health care provided, monitoring patients´ satisfaction and project management principles. The quantitative analysis of the present state of food quality management services monitored the satisfaction level of patients and defined food services flaws. The foundation for the prepared project was a proposed solution resulting in quality service increase taking the present patients´ requirements and needs as well as operational requirements and the law into account. The cost, time, risk and multi-criterion analysis of the project solution was performed. The results of this thesis will be used by the management of Psychiatric hospital Kroměříž as a part of continuous quality improvement.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management ve zdravotnictví cs
dc.thesis.degree-discipline Health Services Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 45324
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2017-04-18


Files in this item

Files Size Format View Description
gorčíková_2017_dp.pdf 3.420Mb PDF View/Open None
gorčíková_2017_op.pdf 478.6Kb PDF View/Open None
gorčíková_2017_vp.docx 26.17Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account