Aplikace přírodího koření do masných výrobků
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Kostera, Jakub
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:12:13Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:12:13Z |
|
dc.date.issued |
2017-02-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/39440
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na aplikaci přírodního koření do masných výrobků. Hlavní část práce je zaměřena na chemické složení a charakteristiku přírodního koření a jeho aplikaci do masných výrobků. V závěru práce je přehled masných výrobků a jednotlivých koření, které se do masných výrobků přidávají. |
|
dc.format |
42 s. (8 209) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
koření
|
cs |
dc.subject |
masné výrobky
|
cs |
dc.subject |
kombi směsi
|
cs |
dc.subject |
spices
|
en |
dc.subject |
meat products
|
en |
dc.subject |
combi mixes
|
en |
dc.title |
Aplikace přírodího koření do masných výrobků |
|
dc.title.alternative |
Application of Natural Spices to Meat Products |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Polášek, Zdeněk |
|
dc.date.accepted |
2017-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis is focused on the application of natural spice to meat products. The main part of the work is focused on the chemical composition and characteristics of natural spices and their application to meat products. At the end of the work is a overview of meat products and individual spices added to meat products. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
42199
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2017-05-12 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account