Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Hudcová, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:12:13Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:12:13Z |
|
dc.date.issued |
2017-02-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/39438
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou vepřového sádla a jeho chemickými a fyzikálními vlastnostmi. Dále jsou uvedeny metody zjišťování kvality vepřového sádla a příčiny změn v jeho kvalitě. V dalších kapitolách je popsána technologie výroby játrové paštiky včetně popisu vad masných výrobků, které mohou být způsobeny použitím vepřového sádla horší jakosti. |
|
dc.format |
87 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
vepřové sádlo
|
cs |
dc.subject |
emulze
|
cs |
dc.subject |
technologie
|
cs |
dc.subject |
játrová paštika
|
cs |
dc.subject |
masné výrobky
|
cs |
dc.subject |
kvalita surovin
|
cs |
dc.subject |
pork fat
|
en |
dc.subject |
emulsion
|
en |
dc.subject |
technology
|
en |
dc.subject |
liver pate
|
en |
dc.subject |
meat products
|
en |
dc.subject |
quality of raw mate-rials
|
en |
dc.title |
Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik |
|
dc.title.alternative |
Influence the Quality of Pork Fat on Quality Parameters Pates |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Velichová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2017-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
The Bachelor thesis deals with the characteristics of pork fat and its chemical and physical properties. Further I mention the methods the quality of pork fat and reasons for changes in its quality are determined stated. The next chapters describe the technology of liver pate including a description of the defects of meat products which can be caused by using infe-rior quality pork fat. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
42176
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2017-05-03 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account