Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Hudcová, Michaela
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:12:13Z
dc.date.available 2017-07-03T09:12:13Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/39438
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá charakteristikou vepřového sádla a jeho chemickými a fyzikálními vlastnostmi. Dále jsou uvedeny metody zjišťování kvality vepřového sádla a příčiny změn v jeho kvalitě. V dalších kapitolách je popsána technologie výroby játrové paštiky včetně popisu vad masných výrobků, které mohou být způsobeny použitím vepřového sádla horší jakosti.
dc.format 87 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject vepřové sádlo cs
dc.subject emulze cs
dc.subject technologie cs
dc.subject játrová paštika cs
dc.subject masné výrobky cs
dc.subject kvalita surovin cs
dc.subject pork fat en
dc.subject emulsion en
dc.subject technology en
dc.subject liver pate en
dc.subject meat products en
dc.subject quality of raw mate-rials en
dc.title Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
dc.title.alternative Influence the Quality of Pork Fat on Quality Parameters Pates
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2017-06-15
dc.description.abstract-translated The Bachelor thesis deals with the characteristics of pork fat and its chemical and physical properties. Further I mention the methods the quality of pork fat and reasons for changes in its quality are determined stated. The next chapters describe the technology of liver pate including a description of the defects of meat products which can be caused by using infe-rior quality pork fat.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 42176
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2017-05-03


Files in this item

Files Size Format View Description
hudcová_2017_dp.pdf 4.837Mb PDF View/Open None
hudcová_2017_op.pdf 126.0Kb PDF View/Open None
hudcová_2017_vp.pdf 642.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account