Mikroflóra vína v průběhu výroby

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mikroflóra vína v průběhu výroby

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bastlová, Zita
dc.contributor.author Honková, Nikola
dc.date.accessioned 2016-11-28T12:38:29Z
dc.date.available 2016-11-28T12:38:29Z
dc.date.issued 2016-02-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/39307
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá výskytem mikroorganismů v průběhu výroby vína. Teoretická část je zaměřena především na mikroflóru bobulí hroznu, moštu a vína. Dále je popsána stavba hroznu, bobule a výroba vína. V praktické části jsou popsány metody, které byly použity při mikrobiologickém rozboru bobulí hroznu, moštu a vína. Získané výsledky byly zpracovány do tabulek a grafů.
dc.format 76 s. (71 463).
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject hrozen cs
dc.subject mošt cs
dc.subject víno cs
dc.subject bakterie mléčného kvašení cs
dc.subject octové bakterie cs
dc.subject kvasinky cs
dc.subject plísně cs
dc.subject výroba vína cs
dc.subject grape en
dc.subject grapes juice en
dc.subject wine en
dc.subject lactic acid bacteria en
dc.subject acetic bacteria en
dc.subject yeasts en
dc.subject fungi en
dc.subject wine production en
dc.title Mikroflóra vína v průběhu výroby
dc.title.alternative The Microflora of Wine During Production
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Foltýnová, Zdenka
dc.date.accepted 2016-06-16
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis deals the occurrence of micro-organisms during the wine production. The theoretical part is mainly focused on the microflora of berries grape, grapes juice and wine. Further described is structure of grapes and berries and wine production. In the practical part is described the methods that were used in microbiological analysis of grape berries, grapes juice and wine. The obtained results were processed into tables and graphs.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 38488
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2016-05-04


Files in this item

Files Size Format View Description
honková_2016_dp.pdf 2.135Mb PDF View/Open None
honková_2016_op.pdf 616.4Kb PDF View/Open None
honková_2016_vp.pdf 615.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account