Mikroflóra vína v průběhu výroby
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Bastlová, Zita
|
|
dc.contributor.author |
Honková, Nikola
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T12:38:29Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T12:38:29Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/39307
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá výskytem mikroorganismů v průběhu výroby vína. Teoretická část je zaměřena především na mikroflóru bobulí hroznu, moštu a vína. Dále je popsána stavba hroznu, bobule a výroba vína. V praktické části jsou popsány metody, které byly použity při mikrobiologickém rozboru bobulí hroznu, moštu a vína. Získané výsledky byly zpracovány do tabulek a grafů. |
|
dc.format |
76 s. (71 463). |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
hrozen
|
cs |
dc.subject |
mošt
|
cs |
dc.subject |
víno
|
cs |
dc.subject |
bakterie mléčného kvašení
|
cs |
dc.subject |
octové bakterie
|
cs |
dc.subject |
kvasinky
|
cs |
dc.subject |
plísně
|
cs |
dc.subject |
výroba vína
|
cs |
dc.subject |
grape
|
en |
dc.subject |
grapes juice
|
en |
dc.subject |
wine
|
en |
dc.subject |
lactic acid bacteria
|
en |
dc.subject |
acetic bacteria
|
en |
dc.subject |
yeasts
|
en |
dc.subject |
fungi
|
en |
dc.subject |
wine production
|
en |
dc.title |
Mikroflóra vína v průběhu výroby |
|
dc.title.alternative |
The Microflora of Wine During Production |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Foltýnová, Zdenka |
|
dc.date.accepted |
2016-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis deals the occurrence of micro-organisms during the wine production. The theoretical part is mainly focused on the microflora of berries grape, grapes juice and wine. Further described is structure of grapes and berries and wine production. In the practical part is described the methods that were used in microbiological analysis of grape berries, grapes juice and wine. The obtained results were processed into tables and graphs. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
38488
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2016-05-04 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account