Analýza motivačního systému a stimulace zaměstnanců ve firmě Pret A Manger

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza motivačního systému a stimulace zaměstnanců ve firmě Pret A Manger

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šilhánová, Jana
dc.contributor.author Pelcová, Kristýna
dc.date.accessioned 2016-11-28T12:38:18Z
dc.date.available 2016-11-28T12:38:18Z
dc.date.issued 2016-03-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/39200
dc.description.abstract Předmětem bakalářské práce Analýza motivačního systému a stimulace zaměstnanců je analýza motivačních a stimulačních nástrojů ve firmě Pret A Manger vedoucích ke zvýšení výkonu a spokojenosti pracovníků. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy motivace a stimulace a druhy motivačních a hygienických faktorů. Tato část se zaměřuje také na odměňování a zaměstnanecké výhody a komunikaci na pracovišti. Praktická část představuje firmu Pret A Manger a dále se zabývá analýzou systému motivace zaměstnanců. Jsou představeny všechny nabízené benefity a na závěr je zjištěna úroveň motivace a spokojenost zaměstanců pomocí dotazníkového šetření. Na základě výsledků průzkumu je vypracován návrh na zlepšení motivačního programu.
dc.format 87 s. (129 961 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject motivace cs
dc.subject stimulace cs
dc.subject spokojenost pracovníků cs
dc.subject odměňování cs
dc.subject benefity cs
dc.subject motivation en
dc.subject stimulation en
dc.subject employee satisfaction en
dc.subject remuneration en
dc.subject benefits en
dc.title Analýza motivačního systému a stimulace zaměstnanců ve firmě Pret A Manger
dc.title.alternative Analysis of Incentive System and Stimulation of Employees at Pret A Manger
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hanáková, Petra
dc.date.accepted 2016-06-09
dc.description.abstract-translated Subject of the bachelor thesis Analysis of Incentive System and Stimulation of Employees is analysis of motivational and incentive instruments in the company Pret A Manger, which leads to increased performance and employee satisfaction. The theoretical part defines basic terms as motivation and stimulation and types of motivational and hygienic factors. This part is also focused on remuneration, employee benefits and communication on the workplace. The practical part introduces company Pret A Manger and analyzes the system of employee motivation. All the benefits are presented and finally the level of empolyee motivation and satisfaction is found by using questionnaires. Based on the survey results, the actions are proposed in order to improve the incentive system.
dc.description.department Vyšší odborná škola ekonomická
dc.thesis.degree-discipline Marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 44491
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2016-04-22


Files in this item

Files Size Format View Description
pelcová_2016_dp.pdf 2.108Mb PDF View/Open None
pelcová_2016_op.pdf 771.8Kb PDF View/Open None
pelcová_2016_vp.pdf 634.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account