Analýza motivačního systému a stimulace zaměstnanců ve firmě Pret A Manger
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Šilhánová, Jana
|
|
dc.contributor.author |
Pelcová, Kristýna
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T12:38:18Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T12:38:18Z |
|
dc.date.issued |
2016-03-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/39200
|
|
dc.description.abstract |
Předmětem bakalářské práce Analýza motivačního systému a stimulace zaměstnanců je analýza motivačních a stimulačních nástrojů ve firmě Pret A Manger vedoucích ke zvýšení výkonu a spokojenosti pracovníků. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy motivace a stimulace a druhy motivačních a hygienických faktorů. Tato část se zaměřuje také na odměňování a zaměstnanecké výhody a komunikaci na pracovišti. Praktická část představuje firmu Pret A Manger a dále se zabývá analýzou systému motivace zaměstnanců. Jsou představeny všechny nabízené benefity a na závěr je zjištěna úroveň motivace a spokojenost zaměstanců pomocí dotazníkového šetření. Na základě výsledků průzkumu je vypracován návrh na zlepšení motivačního programu. |
|
dc.format |
87 s. (129 961 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
motivace
|
cs |
dc.subject |
stimulace
|
cs |
dc.subject |
spokojenost pracovníků
|
cs |
dc.subject |
odměňování
|
cs |
dc.subject |
benefity
|
cs |
dc.subject |
motivation
|
en |
dc.subject |
stimulation
|
en |
dc.subject |
employee satisfaction
|
en |
dc.subject |
remuneration
|
en |
dc.subject |
benefits
|
en |
dc.title |
Analýza motivačního systému a stimulace zaměstnanců ve firmě Pret A Manger |
|
dc.title.alternative |
Analysis of Incentive System and Stimulation of Employees at Pret A Manger |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hanáková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2016-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
Subject of the bachelor thesis Analysis of Incentive System and Stimulation of Employees is analysis of motivational and incentive instruments in the company Pret A Manger, which leads to increased performance and employee satisfaction. The theoretical part defines basic terms as motivation and stimulation and types of motivational and hygienic factors. This part is also focused on remuneration, employee benefits and communication on the workplace. The practical part introduces company Pret A Manger and analyzes the system of employee motivation. All the benefits are presented and finally the level of empolyee motivation and satisfaction is found by using questionnaires. Based on the survey results, the actions are proposed in order to improve the incentive system. |
|
dc.description.department |
Vyšší odborná škola ekonomická |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
44491
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2016-04-22 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account