Simultánní stanovení vitamínů metodou HPLC

DSpace Repository

Language: English čeština 

Simultánní stanovení vitamínů metodou HPLC

Show simple item record

dc.contributor.advisor Severová, Marta
dc.contributor.author Nagyová, Gabriela
dc.date.accessioned 2010-07-15T08:33:44Z
dc.date.available 2010-07-15T08:33:44Z
dc.date.issued 2007-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/3905
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce bylo rozebrat význam vitamínů pro lidský organismus a následně provést literární průzkum simultánního stanovení vitamínů rozpustných ve vodě a v tucích metodou HPLC. cs
dc.format 44s. cs
dc.format.extent 823188 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject vitamín cs
dc.subject HPLC cs
dc.subject kolona cs
dc.subject mobilní fáze cs
dc.subject stacionární fáze cs
dc.subject vitamin en
dc.subject HPLC en
dc.subject column en
dc.subject mobile phase en
dc.subject stacionar phase en
dc.title Simultánní stanovení vitamínů metodou HPLC cs
dc.title.alternative The simultaneous determination of vitamins by HPLC metod en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Škrovánková, Soňa
dc.date.accepted 2007-06-21
dc.description.abstract-translated The aim of this work was to analyse the amount of vitamins for human organism and subsequently made a literary enquiry of simultaneous determination of wather and fat soluble vitamins by HPLC metod. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5414
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
nagyová_2007_bp.pdf 803.8Kb PDF View/Open
nagyová_2007_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
nagyová_2007_op.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account