Možnosti zajištění stravování v krizové situaci v obcích mikroregionu Mezihoří
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Jánošík, David
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T12:38:04Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T12:38:04Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/39051
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce řeší problematiku zásobování mikroregionu Mezihoří v případě vzniku krizové situace, která ohrožuje způsoby běžného zásobování. Zároveň řeší případná rizika pro samotné řešení mimořádné události. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na popis problematiky spojené s analýzou rizik, způsoby stravování, jejich možnou formu a složení a metodiky analýz rizik. Praktická část se zabývá zásobováním potravin v obcích mikroregionu Mezihoří při vzniku mimořádné události a možnými riziky a faktory, které mohou zásobování ohrozit a jejich následným posouze-ním. |
|
dc.format |
58 s. (68 242 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Krizová situace
|
cs |
dc.subject |
mimořádná událost
|
cs |
dc.subject |
zásobování
|
cs |
dc.subject |
mikroregion
|
cs |
dc.subject |
Crisis situation
|
en |
dc.subject |
extraordinary situation
|
en |
dc.subject |
supply
|
en |
dc.subject |
microregion
|
en |
dc.title |
Možnosti zajištění stravování v krizové situaci v obcích mikroregionu Mezihoří |
|
dc.title.alternative |
Options to Provide Meals in Crisis Situation for Microregion Mezihoří |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hoke, Eva |
|
dc.date.accepted |
2016-06-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis solves problems of supply Mezihoří micro-region in the event of an emergency situation that threatens the traditional supply methods. While addressing the potential risks to themselves dealing with emergencies. The work is divided into theoretical and practical part. The theoretical part focuses on the description of the problems asso-ciated with the risk analysis, ways of eating, their possible form and composition and risk analysis methodology. The practical part deals with the supply of food in the micro-region municipalities Mezihoří when an extraordinary event occurs and the potential risks and factors that may threaten supplies and their subsequent assessment. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process engineering |
en |
dc.identifier.stag |
44311
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2016-05-09 |
|
local.subject |
mimořádné události
|
cs |
local.subject |
stravování
|
cs |
local.subject |
nouzové stravování
|
cs |
local.subject |
zásobování potravinami
|
cs |
local.subject |
emergencies
|
en |
local.subject |
catering
|
en |
local.subject |
food
|
en |
local.subject |
eating
|
en |
local.subject |
emergency catering
|
en |
local.subject |
food supply
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account