Mikroorganizmy kontaminující kosmetické přípravky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mikroorganizmy kontaminující kosmetické přípravky

Show simple item record

dc.contributor.advisor Čermáková, Iva
dc.contributor.author Doleželová, Soňa
dc.date.accessioned 2016-11-28T12:38:02Z
dc.date.available 2016-11-28T12:38:02Z
dc.date.issued 2016-01-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/39033
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá různými faktory, které způsobují mikrobiální kontaminaci kosmetických přípravků. Dále se zabývá jednotlivými skupinami mikroorganizmů, které se mohou v kosmetických přípravcích nacházet a také konzervačními látkami v kosmetických přípravcích.
dc.format 55
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kosmetické přípravky cs
dc.subject mikrobiální kontaminace cs
dc.subject mikroflóra kůže cs
dc.subject správná výrobní praxe cs
dc.subject cosmetic products en
dc.subject microbial contamination en
dc.subject skin microflora en
dc.subject good manufacturing practise en
dc.title Mikroorganizmy kontaminující kosmetické přípravky
dc.title.alternative Microbial Contamination of Cosmetic Products
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pleva, Pavel
dc.date.accepted 2016-06-09
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis examines factors that cause microbial contamination of cosmetics. It also deals with the different groups of microorganisms that can be found in cosmetics, and also preservatives in cosmetic products.
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
dc.thesis.degree-discipline Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 44292
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2016-05-17


Files in this item

Files Size Format View Description
doleželová_2016_dp.pdf 2.021Mb PDF View/Open None
doleželová_2016_op.pdf 533.4Kb PDF View/Open None
doleželová_2016_vp.pdf 70.38Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account