Rizika zavádění nového výrobku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Tomaštík, Marek
|
|
dc.contributor.author |
Rektořík, Jan
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T12:37:33Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T12:37:33Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38752
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá zaváděním služby první spuštění a kalibrace televizoru na trh a analýzou rizik, které tato služba s sebou nese. V teoretické části jsou uvedeny zá-kladní pojmy, které s touto problematikou souvisí. Praktická část obsahuje představení spo-lečnosti, ve které bude tato služba prováděna a její stávající portfolio služeb, popisuje a analyzuje prostředí společnosti, konkurenci, zákazníky a rizika spojená se službou. V závěrečné části je uveden způsob propagace nové služby. |
|
dc.format |
75 s. (92 179 znaků). |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
riziko
|
cs |
dc.subject |
zákazníci
|
cs |
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
produkt
|
cs |
dc.subject |
trh
|
cs |
dc.subject |
risk
|
en |
dc.subject |
customers
|
en |
dc.subject |
competition
|
en |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
product
|
en |
dc.subject |
market
|
en |
dc.title |
Rizika zavádění nového výrobku |
|
dc.title.alternative |
The Risks of Introducing a New Product |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Heinzová, Romana |
|
dc.date.accepted |
2016-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelors's thesis deals with implementation service first run TV and his calibration on the market and analyse risks, that this service entails. The teoretical part provides the basic concepts that related to this problém. The practical part contains a presentation of the com-pany in which the service will be performed and its current portfolio of services, describes and analyse the environment of the company, competitors, customers and risks associated with the service. The final section provides a way of promoting a new service. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process engineering |
en |
dc.identifier.stag |
43879
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2016-05-13 |
|
local.subject |
zavádění nového produktu
|
cs |
local.subject |
analýza rizika
|
cs |
local.subject |
introducing a new product
|
en |
local.subject |
risk analysis
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account