Proces řízení rizik ve vybrané organizaci
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Taraba, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Jošková, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T12:37:31Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T12:37:31Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38734
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce řeší proces řízení rizik ve vybrané organizaci, konkrétně v organizaci The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o. zabývající se potravinářskou výrobou. Teoretická část se věnuje problematice rizika a základním pojmům, které souvisí s řízením rizik. Dále je zde popsán proces řízení rizik. V závěru teoretické části je zmíněn potravinářský průmysl a jeho normy. Praktická část zahrnuje představení organizace a následnou identifikaci rizik, která na ni působí. Na základě provedených analýz byly zpracovány návrhy a doporučení ke snížení dopadů zjištěných rizik. |
|
dc.format |
59 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
riziko
|
cs |
dc.subject |
proces řízení rizik
|
cs |
dc.subject |
potravinářský průmysl
|
cs |
dc.subject |
BRC
|
cs |
dc.subject |
IFS
|
cs |
dc.subject |
risk
|
en |
dc.subject |
risk management
|
en |
dc.subject |
food industry
|
en |
dc.subject |
BRC
|
en |
dc.subject |
IFS
|
en |
dc.title |
Proces řízení rizik ve vybrané organizaci |
|
dc.title.alternative |
Risk Management in Selected Organization |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Heinzová, Romana |
|
dc.date.accepted |
2016-06-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis addresses the risk management process in a chosen company, namely The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o. which is a food production company. The theoretical part is devoted to the issue of risks and the basic concepts related to risk management. It also describes the risk management process. The end of the theoretical part touches on the food industry and its standards. The practical part includes a presentation of the company and a subsequent identification of the risks that affect it. Based on the conducted analyzes, proposals were elaborated and recommendations on reducing the impact of identified risks were made. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process engineering |
en |
dc.identifier.stag |
43859
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2016-05-13 |
|
local.subject |
řízení rizik
|
cs |
local.subject |
potravinářská výroba
|
cs |
local.subject |
risk management
|
en |
local.subject |
food production
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account