dc.contributor.advisor |
Valášek, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Rouchal, Michal
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T05:19:23Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T05:19:23Z |
|
dc.date.issued |
2007-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3864
|
|
dc.description.abstract |
V rámci diplomové práce jsme se zabývali vlivem skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva. Čtyři druhy piv (světlé výčepní, světlý ležák, světlé speciální a tmavý ležák) byly skladovány při různých teplotách. Stabilita zkoumaných vzorků byla během doby jejich skladování sledována pomocí mikrobiologické, instrumentální a senzorické analýzy. |
cs |
dc.format |
105 |
cs |
dc.format.extent |
3979983 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
pivo
|
cs |
dc.subject |
skladovací podmínky
|
cs |
dc.subject |
stabilita piva
|
cs |
dc.subject |
mikrobiologická analýza
|
cs |
dc.subject |
instrumentální analýza
|
cs |
dc.subject |
senzorická analýza
|
cs |
dc.subject |
beer
|
en |
dc.subject |
storage conditions
|
en |
dc.subject |
stability of beer
|
en |
dc.subject |
microbiology analysis
|
en |
dc.subject |
instrumental analysis
|
en |
dc.subject |
sensory analysis
|
en |
dc.title |
Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva |
cs |
dc.title.alternative |
Influence of storage conditions on stability of flow pasteurized beer |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hrabě, Jan |
|
dc.date.accepted |
2007-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
In this diploma thesis we were engaged in influence of storage conditions on stability of flow pasteurized beer. Four types of beer (light pale beer, light lager, light special beer and dark lager) were storaged in different temperatures. The stability of researched beer samples was assesmented by microbiology, instrumental and sensory analysis during its storage. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/202
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5205
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
A |
|