Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Valášek, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Kunovjánková, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T11:43:40Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T11:43:40Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38535
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá environmentálními vlivy působícími na produkci Bio vína v Moravské oblasti. Teoretická část obsahuje pojem biopotravina, dále stručnou historií vinařství na Moravě, rozdělení vinařských oblastí na Moravě, podmínky pro pěstování Bio vína a poslední kapitola obsahuje produkci Bio vína na Moravě. Praktická část zahrnuje porovnání a senzorickou analýzu vzorků vín a Bio vín. |
|
dc.format |
53 s. (68 903 znaků) + 17 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Bio víno
|
cs |
dc.subject |
víno
|
cs |
dc.subject |
ekologické vinohradnictví
|
cs |
dc.subject |
Morava
|
cs |
dc.subject |
bioprodukt
|
cs |
dc.subject |
Bio
|
cs |
dc.subject |
organic wine
|
en |
dc.subject |
wine
|
en |
dc.subject |
ecological viticulture
|
en |
dc.subject |
Moravia
|
en |
dc.subject |
organic product
|
en |
dc.subject |
organic
|
en |
dc.title |
Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti |
|
dc.title.alternative |
Environmental Impacts Affecting Organic Wine Production in the Moravian Region |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mauer, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2016-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with the environmental impacts affecting the organic wine pro-duction in the Moravian region. The theoretical part focuses on the definition of an Organic product, a brief history of winemaking in Moravia, the classification of wine regions in Moravia, conditions for the cultivation of Organic wine and the last part examines the production of Organic wine in the Moravian region. The practical part concentrates on the comparison and sensory analysis of wine and Organic wine samples. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
43749
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2016-05-09 |
|
local.subject |
biopotraviny
|
cs |
local.subject |
víno
|
cs |
local.subject |
Morava (Česko)
|
cs |
local.subject |
biofood
|
en |
local.subject |
wine
|
en |
local.subject |
Moravia (Czechia)
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account