Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti

DSpace Repository

Language: English čeština 

Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Kunovjánková, Hana
dc.date.accessioned 2016-11-28T11:43:40Z
dc.date.available 2016-11-28T11:43:40Z
dc.date.issued 2016-02-05
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/38535
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá environmentálními vlivy působícími na produkci Bio vína v Moravské oblasti. Teoretická část obsahuje pojem biopotravina, dále stručnou historií vinařství na Moravě, rozdělení vinařských oblastí na Moravě, podmínky pro pěstování Bio vína a poslední kapitola obsahuje produkci Bio vína na Moravě. Praktická část zahrnuje porovnání a senzorickou analýzu vzorků vín a Bio vín.
dc.format 53 s. (68 903 znaků) + 17 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Bio víno cs
dc.subject víno cs
dc.subject ekologické vinohradnictví cs
dc.subject Morava cs
dc.subject bioprodukt cs
dc.subject Bio cs
dc.subject organic wine en
dc.subject wine en
dc.subject ecological viticulture en
dc.subject Moravia en
dc.subject organic product en
dc.subject organic en
dc.title Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti
dc.title.alternative Environmental Impacts Affecting Organic Wine Production in the Moravian Region
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mauer, Pavel
dc.date.accepted 2016-06-08
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with the environmental impacts affecting the organic wine pro-duction in the Moravian region. The theoretical part focuses on the definition of an Organic product, a brief history of winemaking in Moravia, the classification of wine regions in Moravia, conditions for the cultivation of Organic wine and the last part examines the production of Organic wine in the Moravian region. The practical part concentrates on the comparison and sensory analysis of wine and Organic wine samples.
dc.description.department Ústav environmentální bezpečnosti
dc.thesis.degree-discipline Řízení environmentálních rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Environmental Risk Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Bezpečnost společnosti cs
dc.thesis.degree-program Security of Society en
dc.identifier.stag 43749
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2016-05-09
local.subject biopotraviny cs
local.subject víno cs
local.subject Morava (Česko) cs
local.subject biofood en
local.subject wine en
local.subject Moravia (Czechia) en


Files in this item

Files Size Format View Description
kunovjánková_2016_dp.pdf 5.039Mb PDF View/Open None
kunovjánková_2016_op.pdf 188.9Kb PDF View/Open None
kunovjánková_2016_vp.pdf 162.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account