dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Hasníková, Nikola
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T11:43:37Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T11:43:37Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38512
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zaměřuje na dostupnost biopotravin ve vybraných maloobchodních sítích v Olomouckém kraji. V teoretické části je pozornost věnována problematice potravinové bezpečnosti, biopotravin a kartografické vizualizace a definici důležitých pojmů s nimi souvisejících. Praktická část pak analyzuje dostupnost biopotravin ve vybraných maloobchodních sítích v Olomouckém kraji. Analýza je provedena na základě sběru dat v rámci terénního výzkumu, jehož výsledky jsou zpracovány formou kartografické vizualizace. |
|
dc.format |
79 s. (99 724 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Potravinová bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
dostupnost
|
cs |
dc.subject |
přístup
|
cs |
dc.subject |
biopotraviny
|
cs |
dc.subject |
ekologické zemědělství
|
cs |
dc.subject |
kartografická vizualizace
|
cs |
dc.subject |
Food Security
|
en |
dc.subject |
Availability
|
en |
dc.subject |
Accessibility
|
en |
dc.subject |
Organic Food
|
en |
dc.subject |
Organic Farming
|
en |
dc.subject |
Cartographic Visualization
|
en |
dc.title |
Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin živočišného původu v Olomouckém kraji |
|
dc.title.alternative |
Cartographic Visualization of Availability of Animal Origin Organic Food in the Olomouc Region |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Trojan, Jakub |
|
dc.date.accepted |
2016-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor's thesis focuses on the availability of organic food through selected retail networks in Olomouc Region. In the theoretical part, attention is given to the issue of food security, organic food and cartographic visualization and definition of important terms related to them. The practical part analyzes the availability of organic food in selected retail networks in Olomouc Region. The analysis is performed on the basis of data collection within field research, whose results are presented in the form of cartographic visualization. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
43725
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2016-05-09 |
|
local.subject |
geografie maloobchodu
|
cs |
local.subject |
maloobchod
|
cs |
local.subject |
biopotraviny
|
cs |
local.subject |
Olomouc (oblast : Česko)
|
cs |
local.subject |
potraviny živočišného původu
|
cs |
local.subject |
geography of retail trade
|
en |
local.subject |
retail trade
|
en |
local.subject |
biofood
|
en |
local.subject |
Olomouc Region (Czechia)
|
en |
local.subject |
food of animal origin
|
en |