dc.contributor.advisor |
Briš, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Soukup, Radek
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T05:04:08Z |
|
dc.date.issued |
2007-05-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3833
|
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývá problémem zákaznicky řízené organizace zaměřené na výrobu potravin. V úvodní části jsou zmíněny základní pojmy týkající se problematiky řízení jakosti, škůdců v potravinách, HACCP analýzy, normy ISO 22000 a Dobré výrobní praxe. Část druhá je věnována představení firmy Nestlé, s.r.o., a závodu ZORA Olomouc a dále analýze stížností zákazníků na kontaminaci čokoládových tabulek škůdci. Ve třetí části jsou navrhována opatření na eliminaci škůdců v potravinách. |
cs |
dc.format |
91s., 4 s. tab., 2 s. obr.př. |
cs |
dc.format.extent |
1565724 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 03.05.2027 |
|
dc.subject |
Jakost
|
cs |
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
zákazník
|
cs |
dc.subject |
škůdce
|
cs |
dc.subject |
DDD
|
cs |
dc.subject |
zavíječ
|
cs |
dc.subject |
eliminace
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost potravin
|
cs |
dc.subject |
ISO 22000
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
GMP
|
cs |
dc.subject |
ZORA
|
cs |
dc.subject |
dobrá výrobní praxe
|
cs |
dc.subject |
riziko
|
cs |
dc.subject |
kontrola
|
cs |
dc.subject |
čokoláda
|
cs |
dc.subject |
systém
|
cs |
dc.subject |
proces
|
cs |
dc.subject |
monitoring
|
cs |
dc.subject |
charakteristika
|
cs |
dc.subject |
Quality
|
en |
dc.subject |
customer
|
en |
dc.subject |
pest
|
en |
dc.subject |
DDD
|
en |
dc.subject |
plodia interpunctella
|
en |
dc.subject |
elimination
|
en |
dc.subject |
food safety
|
en |
dc.subject |
ISO 22000
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
GMP
|
en |
dc.subject |
ZORA factory
|
en |
dc.subject |
risk
|
en |
dc.subject |
control
|
en |
dc.subject |
chocolate bar
|
en |
dc.subject |
system
|
en |
dc.subject |
process
|
en |
dc.subject |
monitoring
|
en |
dc.subject |
charakteristics
|
en |
dc.title |
Projekt zákaznicky řízené organizace zaměřené na výrobu potravin |
cs |
dc.title.alternative |
The project of the customer oriented organization specialized in food production |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Navrátilová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2007-05-29 |
|
dc.date.vskp-available |
2027-05-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with the problematic of customer oriented organization specialized in food production. The first (theoretical) part hereof focuses on basic terminology related to quality manage-ment, food pests, HACCP analysis, ISO 22000 and GMP. The second (practical) part hereof then aims at the companies Nestle and ZORA Olomouc and its introduction is followed by the customer complaint chocolate bar pest contamina-tion analysis. In the third part hereof the suggestions how to eliminate the complaints of customers are given. |
en |
dc.description.department |
Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/177
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Průmyslové inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Industrial Engineering |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
5479
|
|
dc.date.assigned |
2007-03-05 |
|
utb.result.grade |
B |
|