Analýza využití marketingového mixu ve vybraném sociálním podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Barešová, Petra
|
|
dc.contributor.author |
Hýblová, Jesika
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T11:43:11Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T11:43:11Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38234
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu marketingového mixu restaurace Nadsklepí. Práce analyzuje využití nástrojů marketingového mixu a předkládá návrhy, které mají zefektivnit jejich využití. Data potřebná pro analýzu byla získaná přímou komunikací s vedením a metodou mystery shopping, která proběhla v dubnu 2016. Tato metoda zahrnuje techniky sběru dat jako pozorování a dotazování. Výsledky metody a závěry analýzy byly použity pro srovnání restaurace s konkurencí a také jako podklad pro zpracování SWOT analýzy. Výsledky analýz tvoří ucelený pohled na marketingový mix restaurace. |
|
dc.format |
66 s., I. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
pohostinství
|
cs |
dc.subject |
služby
|
cs |
dc.subject |
mystery shopping
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
sociální podnik
|
cs |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.subject |
hospitality
|
en |
dc.subject |
services
|
en |
dc.subject |
mystery shopping
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
social enterprise
|
en |
dc.title |
Analýza využití marketingového mixu ve vybraném sociálním podniku |
|
dc.title.alternative |
The Analysis of the Utilisation of the Marketing Mix in the Selected Social Enterprise |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2016-06-07 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis is focused on the analysis of the marketing mix in the restaurant Nadsklepí. The thesis analyses the utilisation of the instruments of the marketing mix and submits proposals for more effective utilisation. Information necessary for the analysis were received via direct communication with management and the method of mystery shopping, which took place in April 2016. This methods includes techniques of data collection as observation and questioning. Results of the methods and conclusions of the analysis were used to compare with competitors and were used for SWOT analysis. Results of the analysis provide compact view of the marketing mix of the restaurant. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
43295
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2016-05-16 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account