Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Popesko, Boris
|
|
dc.contributor.author |
Malý, Daniel
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T11:43:09Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T11:43:09Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38217
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem práce je vypracování podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení schopné upevnit svou pozici na trhu a být ziskové. Teoretická část se zabývá zákony a nor-mami pro založení společnosti s ručením omezeným a jejího provozu v daném sektoru. Praktická část charakterizuje zakládaný podnik a zpracovává podnikatelský plán. Jednotlivé částí plánu zpracovávají dostupné informace, analyzují je a vyhodnocují optimální varianty řešených situací. |
|
dc.format |
62 s. (88 826 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Podnikatel
|
cs |
dc.subject |
právnická osoba
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
Businessman
|
en |
dc.subject |
legal entity
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
hygiene
|
en |
dc.title |
Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb |
|
dc.title.alternative |
Company Establishment in Section of Gastronomic Services |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Novák, Petr |
|
dc.date.accepted |
2016-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main objective of my bachelor thesis is to make a business plan for gastronomic esta-blishment which is able to fix its position in the market and be profitable. The theoretical part deals with the laws and regulations for the Inc. and its working in the segment. The practical part describes established enterprise and prepares a business plan. The individual parts of the plan use available information, analyze them and make optimal variants for solved situations. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
43180
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2016-05-16 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account