Projekt zavedení hotelu kategorie First Class ve Zlíně
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Papadaki, Šárka
|
|
dc.contributor.author |
Mačková, Tereza
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T11:43:05Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T11:43:05Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38143
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá projektem zavedení hotelu kategorie First Class ve Zlíně. Práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou, která se dále dělí na analytickou a projektovou část. V teoretické část je zpracována literární rešerše z oblasti cestovního ruchu, hotelnictví, konkurence a analytických metod. V první polovině praktické části jsou zpracovány následující analýzy PESTE analýza, geografická analýza a analýza konkurence. Poslední část diplomové práce se zabývá zpracováním projektu, jehož součástí je popis projektu, technické a technologické řešení, dopad na životní prostředí, zajištění finančních prostředků a lidských zdrojů, finanční plán. Práce je zakončena analýzou a řízením rizik a SWOT analýzou projektu. |
|
dc.format |
106 s. (140 680 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
klasifikace
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
analýzy
|
cs |
dc.subject |
Tourism
|
en |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.subject |
classification
|
en |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
analysis
|
en |
dc.title |
Projekt zavedení hotelu kategorie First Class ve Zlíně |
|
dc.title.alternative |
Project of Implementation of First Class Category Hotel in Zlin |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Jurigová, Zuzana |
|
dc.date.accepted |
2016-05-25 |
|
dc.description.abstract-translated |
Master´s thesis deals with project implementation of First Class hotel in Zlin. The work is divided into two parts theoretial and practical, which is subsequently divided into analitical and project part. The literature research in the field of tourism, hospitality, competition and analytical methods is processed in the theoretical part. The following ana-lyses - PEST analysis, geographic analysis and competition analysis are processed in the first half of the practical part. The last part of the dissertation deals with the processing of the project, which includes a description of the project, technical and technological soluti-ons, environmental impact, securing funds and human resources, financial plan. The work is completed by the analysis and risk management and SWOT analysis of the project.. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Podniková ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
43060
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2016-04-18 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account