dc.contributor.advisor |
Matějíček, Jindřich
|
|
dc.contributor.author |
Dlabačová, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T04:34:43Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T04:34:43Z |
|
dc.date.issued |
2009-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3776
|
|
dc.description.abstract |
Má bakalářská práce se zabývá kvalitou pokrmů a faktory, které ji ovlivňují. Ve stručnosti jsou zde charakterizovány orgány kontrolující kvalitu potravin a legislativa, která se touto problematikou zabývá. Další část práce charakterizuje konvenientní výrobky, které usnad-ňují přípravu hotových jídel. V poslední kapitole je věnována pozornost způsobu podávání pokrmů. |
cs |
dc.format |
61 s., 33 s. tab. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
1297176 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
kvalita potravin
|
cs |
dc.subject |
convenience
|
cs |
dc.subject |
pokrm
|
cs |
dc.subject |
quality foods
|
en |
dc.subject |
convenience
|
en |
dc.subject |
foods
|
en |
dc.title |
Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují. |
cs |
dc.title.alternative |
Quality of the food and the factors which influence it. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Matějíčková, Radmila |
|
dc.date.accepted |
2007-06-28 |
|
dc.description.abstract-translated |
My bachelors work discusses the quality of food and factors that influence it. In briefness there are characterised the organs that controll the quality of the food plus a Legislature, which inquire into this problem/those tasks. Other part of the work is mainly about konve-nient products that make the preparation of the meal easier. The last chapter dedicate the way/method of serving the meal. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5226
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
B |
|