Taniny a jiné trpce působící složky v produktech rostlinného původu

DSpace Repository

Language: English čeština 
Taniny a jiné trpce působící složky v produktech rostlinného původu

Show full item record

No preview available
Title: Taniny a jiné trpce působící složky v produktech rostlinného původu
Author: Záblacká, Denisa
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou trpce působících složek v rostlinných produktech i se zaměřením na jejich využití v průmyslu. Je popsáno rozdělení tříslovin na základě jejich chemického složení - hydrolyzovatelné a kondenzované taniny, charakteristika polyfenolových složek a výskyt zástupců tříslovin. Jsou charakterizovány nejvýznamnější zdroje tříslovin v produktech rostlinného původu čajovník čínský, kakaovník pravý, réva vinná, trnka obecná, mangovník indický.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37761
Date: 2016-01-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 42493


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
záblacká_2016_dp.pdf 3.419Mb PDF View/Open None
záblacká_2016_op.pdf 109.3Kb PDF View/Open None
záblacká_2016_vp.pdf 531.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account