Optimalizace výukových metod předmětu technologie zpracování masa v učňovském školství
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Hýžová, Jarmila
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T04:32:53Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T04:32:53Z |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3770
|
|
dc.description.abstract |
Cílem mé práce bylo zjistit, které vyučovací metody použít ve výuce předmětu technologie zpracování masa u učňovské mládeže, konkrétně v učebním oboru řezník - uzenář. Průzkum jsem prováděla na Středním odborném učilišti potravinářském Valašské Meziříčí. Přínosem této práce je nalezení pokud možno nejlépe vyhovujících vyučovacích postupů a metod a tím, zlepšit úroveň znalostí a dovedností absolventů oboru. |
cs |
dc.format |
54 s., 5.s.příloh. |
cs |
dc.format.extent |
369376 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
technologie
|
cs |
dc.subject |
zpracování masa
|
cs |
dc.subject |
vyučovací metody
|
cs |
dc.subject |
učňovská mládež
|
cs |
dc.subject |
didaktické testy
|
cs |
dc.subject |
exkurze
|
cs |
dc.subject |
technology
|
en |
dc.subject |
meat processing
|
en |
dc.subject |
teaching methods
|
en |
dc.subject |
apprentice youth
|
en |
dc.subject |
didactical tests
|
en |
dc.subject |
excursion
|
en |
dc.title |
Optimalizace výukových metod předmětu technologie zpracování masa v učňovském školství |
cs |
dc.title.alternative |
Optimization of teaching methods used in the subject called Technology of meat processing in apprentice education |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Chudý, Štefan |
|
dc.date.accepted |
2007-06-25 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main objective of my thesis was to find the teaching methods that can be used in teaching of subject called Technology of meat processing, specifically in the field of study - butcher. This survey was made at Secondary school of food processing vocation Valašské Meziříčí. I concentrated on finding the most suitable teaching methods that help to improve trainees' knowledge. |
en |
dc.description.department |
Ústav pedagogických věd |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/101
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Učitelství odborných předmětů pro SŠ |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Secondary School Teachers' Training in Specialized Subjects |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Specializace v pedagogice |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Specialization in pedagogy |
en |
dc.identifier.stag |
6627
|
|
dc.date.assigned |
2007-02-23 |
|
utb.result.grade |
B |
|
local.subject |
učňovské školství
|
cs |
local.subject |
průmysl masný
|
cs |
local.subject |
vocational schooling
|
en |
local.subject |
meat industry
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account