Grafická realizace výstavního projektu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Eliška, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Hrabcová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T11:42:29Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T11:42:29Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/37705
|
|
dc.description.abstract |
Teoretickou část práce zahajuje krátký exkurz do oblasti zdravé výživy. Následně se práce za-bývá její propagací ve vybraných ukázkách reklamních kampaní. Stěžejní kapitolou je vizuální analýza vybraných restaurací se zdravým jídelním menu. Praktická část se zabývá realizací výstavního projektu Who First? v rámci světové přehlíd-ky Milano Design Week 2016. Představím mezioborovou spolupráci, vývoj konceptu i finální řešení vizuálního stylu včetně obrazové dokumentace. |
|
dc.format |
88 s. (104 421) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
vizuální styl
|
cs |
dc.subject |
propagace
|
cs |
dc.subject |
reklama
|
cs |
dc.subject |
zdravá výživa
|
cs |
dc.subject |
restaurace
|
cs |
dc.subject |
logo
|
cs |
dc.subject |
grafický design
|
cs |
dc.subject |
koncept
|
cs |
dc.subject |
spolupráce
|
cs |
dc.subject |
Milano Design Week
|
cs |
dc.subject |
Ventura Lambrate
|
cs |
dc.subject |
Who First?
|
cs |
dc.subject |
visual style
|
en |
dc.subject |
promotion
|
en |
dc.subject |
advertising
|
en |
dc.subject |
healthy food
|
en |
dc.subject |
restaurant
|
en |
dc.subject |
logo
|
en |
dc.subject |
graphic design
|
en |
dc.subject |
concept
|
en |
dc.subject |
cooperation
|
en |
dc.subject |
Milano Design Week
|
en |
dc.subject |
Ventura Lambrate
|
en |
dc.subject |
Who First?
|
en |
dc.title |
Grafická realizace výstavního projektu |
|
dc.title.alternative |
Graphic Solution of an Exhibition Project |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vodička, Richard |
|
dc.date.accepted |
2016-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
The theoretical framework of this diploma thesis is based on the closer look into the topic of healthy food. First, the thesis introduces examples of healthy food restaurants' corporate identities and advertisement. Second, the thesis offers a visual analysis of selected healthy food restaurants. In its practical part the thesis introduces an exhibition project Who First?, presented during the Milan Design Week 2016. The final exhibition is a result of multidepartment cooperation. The practical part of the thesis introduces graphic design solutions of exhibition the image documentation included. |
|
dc.description.department |
Ateliér Grafický design |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Multimédia a design - Grafický design |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Multimedia and Design - Graphic Design |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
MgA. |
|
dc.thesis.degree-program |
Výtvarná umění |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Visual Arts |
en |
dc.identifier.stag |
42350
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2016-05-13 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account