Účinek reziduí po fungicidech na bakterie
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Grossmann, Miroslav
|
|
dc.contributor.author |
Vrzáková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2016-06-06T08:32:50Z |
|
dc.date.available |
2016-06-06T08:32:50Z |
|
dc.date.issued |
2004-03-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/36643
|
|
dc.description.abstract |
Zemědělská výroba používá řadu chemických prostředků na zvýšení či udržení výnosů, a také mnoho potravinářských výrobků obsahuje chemické přípravky za účelem prodloužení trvanlivosti, senzorické, nutriční, biologické a jiné hodnoty výrobků. Práce se zabývá rezidui fungicidních přípravků v potravinách a jejich účinku na citlivé bakterie. Zaměřuje se také na chování a reakci střevní mikroflóry po použití fungicidních přípravků na vybrané druhy ovoce. |
|
dc.format |
76 s., 27 s. obr. příloh |
|
dc.format.extent |
47694338 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
pesticidy
|
cs |
dc.subject |
fungicidy
|
cs |
dc.subject |
aditiva
|
cs |
dc.subject |
ovoce
|
cs |
dc.subject |
bakterie
|
cs |
dc.subject |
mykoflóra
|
cs |
dc.subject |
antibakteriální účinky
|
cs |
dc.subject |
pesticide
|
en |
dc.subject |
fungicide
|
en |
dc.subject |
additive
|
en |
dc.subject |
fruits
|
en |
dc.subject |
bacteria
|
en |
dc.subject |
mycoflora
|
en |
dc.subject |
antibacterial effects
|
en |
dc.title |
Účinek reziduí po fungicidech na bakterie |
|
dc.title.alternative |
The Effect of fungicidal residual on Bacterial spp |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hrabě, Jan |
|
dc.date.accepted |
2005-06-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
The agricultural production use series of a chemical substance to the elevation or the preservation of the produce, and many food products contain the cemical bonuses, nutritional, biological et. al. value of the product. My work is dealing with the reidue of the fungicidal preparations in foodstuff and their effect on the sensitive bacterias. It is bending on the behaviour and the reaction of the enteric microflora after the using of fungicidal preparations on the selected fruits too. |
|
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a hygiena výživy |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Economics and hygiene of nutrition |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
1970
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2005-05-31 |
|
Files in this item
There are no files associated with this item.
|
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account