Účinek reziduí po fungicidech na bakterie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Účinek reziduí po fungicidech na bakterie

Show simple item record

dc.contributor.advisor Grossmann, Miroslav
dc.contributor.author Vrzáková, Jana
dc.date.accessioned 2016-06-06T08:32:50Z
dc.date.available 2016-06-06T08:32:50Z
dc.date.issued 2004-03-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/36643
dc.description.abstract Zemědělská výroba používá řadu chemických prostředků na zvýšení či udržení výnosů, a také mnoho potravinářských výrobků obsahuje chemické přípravky za účelem prodloužení trvanlivosti, senzorické, nutriční, biologické a jiné hodnoty výrobků. Práce se zabývá rezidui fungicidních přípravků v potravinách a jejich účinku na citlivé bakterie. Zaměřuje se také na chování a reakci střevní mikroflóry po použití fungicidních přípravků na vybrané druhy ovoce.
dc.format 76 s., 27 s. obr. příloh
dc.format.extent 47694338
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pesticidy cs
dc.subject fungicidy cs
dc.subject aditiva cs
dc.subject ovoce cs
dc.subject bakterie cs
dc.subject mykoflóra cs
dc.subject antibakteriální účinky cs
dc.subject pesticide en
dc.subject fungicide en
dc.subject additive en
dc.subject fruits en
dc.subject bacteria en
dc.subject mycoflora en
dc.subject antibacterial effects en
dc.title Účinek reziduí po fungicidech na bakterie
dc.title.alternative The Effect of fungicidal residual on Bacterial spp
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Hrabě, Jan
dc.date.accepted 2005-06-21
dc.description.abstract-translated The agricultural production use series of a chemical substance to the elevation or the preservation of the produce, and many food products contain the cemical bonuses, nutritional, biological et. al. value of the product. My work is dealing with the reidue of the fungicidal preparations in foodstuff and their effect on the sensitive bacterias. It is bending on the behaviour and the reaction of the enteric microflora after the using of fungicidal preparations on the selected fruits too.
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a hygiena výživy cs
dc.thesis.degree-discipline Economics and hygiene of nutrition en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and management en
dc.identifier.stag 1970
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2005-05-31


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account