Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Heinzová, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Popelková, Markéta
|
|
dc.date.accessioned |
2016-06-06T08:31:33Z |
|
dc.date.available |
2016-06-06T08:31:33Z |
|
dc.date.issued |
2005-03-14 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/35986
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce je orientovaná na problematiku systému kritických bodů HACCP v malé firmě. Jejím cílem je vytvořit návrh na zavedení daného systému v potravinářské firmě, včetně doporučení. Systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) představuje aktivní strategii předcházení nebezpečí zdravotní závadnosti potravin, již během výrobního procesu. Identifikuje kritické kontrolní body, ve kterých může být toto nebezpečí odstraněno. V teoretické části se pokusím vystihnout podstatu legislativy týkající se potravinářských podniků, a jednotlivé kroky systému HACCP. V praktické části představím společnost JH-Jiří Holzer, s.r.o. A dále zformuluju návrh na zavedení HACCP do této firmy. |
|
dc.format |
62 s., 7 s. obr. příloh |
|
dc.format.extent |
792627 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
ISO normy
|
cs |
dc.subject |
kritický kontrolní bod
|
cs |
dc.subject |
kvalita a bezpečnost potravin
|
cs |
dc.subject |
nezávadnost potravin
|
cs |
dc.subject |
systém HACCP
|
cs |
dc.subject |
výrobní proces
|
cs |
dc.subject |
ISO norms
|
en |
dc.subject |
critical control point
|
en |
dc.subject |
quality and safety of food
|
en |
dc.subject |
food-prevention
|
en |
dc.subject |
HACCP system
|
en |
dc.subject |
production process
|
en |
dc.title |
Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o. |
|
dc.title.alternative |
Introduction of HACCP System in the Food-processing Company JH-Jiří Holzer, s.r.o. |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Svoboda, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2005-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis focuses on the issue of the critical points in the HACCP system in a small company. Its aim is to propose the implementation of such a system in a food-processing company including recommendations. The HACCP system (Hazard Analysis Critical Control Point) is based upon an active strategy of harmful food-prevention during the production process. It identifies the critical control points, in which this danger can be removed. In the theoretical part I analyze the legislation concerning the food-processing companies and the individual parts of the HACCP system. In the practical part I introduce the JH-Jiří Holzer, s.r.o. company. Farther I propose a project of implementation of the HACCP system in this company. |
|
dc.description.department |
Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
1190
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2005-05-20 |
|
Files in this item
There are no files associated with this item.
|
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account