dc.contributor.advisor |
Jurášková, Olga
|
|
dc.contributor.author |
Kneslová, Dagmar
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:50:48Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:50:48Z |
|
dc.date.issued |
2015-01-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/34540
|
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývá otázkou image firem a specializuje se na image firem potravinářského a gastronomického provozu. Zkoumá nástroje a metody řízení image a možnosti jeho změ-ny. Tento výzkum se přímo vztahuje k námětu práce, Pekařství Křižák, které v současné době prochází proměnou zaměření od prodejny pečiva k rozšířené nabídce kavárenských a gastronomických služeb. Kvantitativní výzkum se zaměřuje na to, jak je image tohoto podniku vnímána zákazníky, analytická část mapuje vývoj značky a hodnotí proběhlé kam-paně. Na základě zjištění jsou navrženy další kroky k dosažení úspěšné změny této image. |
|
dc.format |
64 |
|
dc.format.extent |
2803192 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Image
|
cs |
dc.subject |
image v oboru služeb a potravinářství
|
cs |
dc.subject |
služby v gastronomii
|
cs |
dc.subject |
potravinářství
|
cs |
dc.subject |
public relations v gastronomii
|
cs |
dc.subject |
službách a potravinářství
|
cs |
dc.subject |
marketingová komunikace potravin a služeb
|
cs |
dc.subject |
změna image
|
cs |
dc.subject |
Pekařství Křižák
|
cs |
dc.subject |
Image
|
en |
dc.subject |
image in the field of food service and gastronomy
|
en |
dc.subject |
service in gastronomy
|
en |
dc.subject |
food and public relations in gastronomy
|
en |
dc.subject |
food services
|
en |
dc.subject |
marketing communications of food service
|
en |
dc.subject |
chase of the image
|
en |
dc.subject |
bakery Křižák
|
en |
dc.title |
Analýza image Pekařství Křižák |
|
dc.title.alternative |
The Image Analysis of Pekařství Křižák Company |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kocourková, Ivana |
|
dc.date.accepted |
2015-05-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis is focusing on the image of companies and specializes on company image in the field of food and gastronomy. It examines the tools and methods of the image and thein possible changes. This research is directly related to the theme of work, Bakery Kři-žák, which is currently undergoing a transformation from pastry store focus to the advan-ced cafe and catering services. Quantitative research focuses on how the image of the un-dertaking is perceived by the customers. The analytical part traces the development of the image and evaluace the campaign. Based on these findings next steps are suggested to achieve successful chase of the image. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
40764
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2015-04-30 |
|