Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Slivková, Olga
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:50:43Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:50:43Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/34517
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je zmapovat produkci potravin, které byly označeny značkou Regionální potravina v daném období na Slovácku a zhodnotit dopad produkce těchto potravin na životní prostředí. V práci je pojednáno o geografii Slovácka, etnografickém rozdělení regionu, jsou definovány pojmy týkající se potravin. Dále práce pojednává o produkci potravin a jejím dopadu na životní prostředí a v neposlední řadě se dotýká značení potravin a značky, Regionální potravina. |
|
dc.format |
74 |
|
dc.format.extent |
3084794 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Slovácko
|
cs |
dc.subject |
produkce
|
cs |
dc.subject |
potraviny
|
cs |
dc.subject |
značka
|
cs |
dc.subject |
životní prostředí
|
cs |
dc.subject |
Moravian Slovakia
|
en |
dc.subject |
production
|
en |
dc.subject |
food
|
en |
dc.subject |
brand
|
en |
dc.subject |
environment
|
en |
dc.title |
Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí |
|
dc.title.alternative |
Production of Regional Foods Moravian Slovakia and Impact on His Environment |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2015-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of my thesis is to monitor production food, which have been marked with Regional Food will be shown on Moravian Slovakia and evaluate the impact of the food production on the environment. My thesis deals with the geography of Moravian Slovakia, ethnographic division of the region, defines the terms relating to food. Further work is about food production and its impact on the environment and ultimately affects food labels and tags, Regional food. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
40727
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2015-05-13 |
|
local.subject |
regionální produkty
|
cs |
local.subject |
potraviny
|
cs |
local.subject |
Slovácko (Česko)
|
cs |
local.subject |
regional products
|
en |
local.subject |
foodstuffs
|
en |
local.subject |
Slovácko Region (Czechia)
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account