Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí

DSpace Repository

Language: English čeština 

Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Slivková, Olga
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:50:43Z
dc.date.available 2015-07-24T12:50:43Z
dc.date.issued 2015-02-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/34517
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je zmapovat produkci potravin, které byly označeny značkou Regionální potravina v daném období na Slovácku a zhodnotit dopad produkce těchto potravin na životní prostředí. V práci je pojednáno o geografii Slovácka, etnografickém rozdělení regionu, jsou definovány pojmy týkající se potravin. Dále práce pojednává o produkci potravin a jejím dopadu na životní prostředí a v neposlední řadě se dotýká značení potravin a značky, Regionální potravina.
dc.format 74
dc.format.extent 3084794
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Slovácko cs
dc.subject produkce cs
dc.subject potraviny cs
dc.subject značka cs
dc.subject životní prostředí cs
dc.subject Moravian Slovakia en
dc.subject production en
dc.subject food en
dc.subject brand en
dc.subject environment en
dc.title Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí
dc.title.alternative Production of Regional Foods Moravian Slovakia and Impact on His Environment
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2015-06-09
dc.description.abstract-translated The aim of my thesis is to monitor production food, which have been marked with Regional Food will be shown on Moravian Slovakia and evaluate the impact of the food production on the environment. My thesis deals with the geography of Moravian Slovakia, ethnographic division of the region, defines the terms relating to food. Further work is about food production and its impact on the environment and ultimately affects food labels and tags, Regional food.
dc.description.department Ústav environmentální bezpečnosti
dc.thesis.degree-discipline Řízení environmentálních rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Environmental Risk Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Bezpečnost společnosti cs
dc.thesis.degree-program Security of Society en
dc.identifier.stag 40727
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2015-05-13
local.subject regionální produkty cs
local.subject potraviny cs
local.subject Slovácko (Česko) cs
local.subject regional products en
local.subject foodstuffs en
local.subject Slovácko Region (Czechia) en


Files in this item

Files Size Format View
slivková_2015_dp.pdf 2.941Mb PDF View/Open
slivková_2015_vp.pdf 45.81Kb PDF View/Open
slivková_2015_op.pdf 166.9Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account