Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Gregorová, Klára
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:50:41Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:50:41Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/34502
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá environmentálními aspekty ovlivňujícími nezávadnost potravin při činnostech souvisejících s jatečním provozem. V práci jsou vymezeny teoretické pojmy environmentální aspekty, zdravotní nezávadnost a potravinová nezávadnost, dále je vy-světlena úloha orgánů zabývajících se problematikou. V práci jsou vymezeny environmen-tální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost biologické, chemické a fyzikální. Cílem práce je, na základě analýzy a hodnocení vlivu environmentálních aspektů na mode-lovém příkladu jatečného provozu, implementovat systém HACCP. |
|
dc.format |
65 s. (72171) |
|
dc.format.extent |
1561956 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
environmentální aspekty
|
cs |
dc.subject |
potravinová nezávadnost
|
cs |
dc.subject |
jateční provoz
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
environmental aspects
|
en |
dc.subject |
food safety
|
en |
dc.subject |
slaughter operation
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.title |
Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu |
|
dc.title.alternative |
Environmental Aspects Affecting Food Safety in Slaughtering Operation |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Trojan, Jakub |
|
dc.date.accepted |
2015-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis focused on the environmental aspects affecting food safety in activities related to the operation of slaughter. There are defined theoretical concepts - environmental aspects, health safety and food safety, further explained the role of the authorities dealing with the issue. There are defined environmental aspects affecting food safety aspects - bio-logical, chemical and physical. The aim of the work is based on the analysis and evaluation of the impact of environmental issues on a model example for slaughter operations, imple-ment the HACCP system. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
40710
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2015-05-11 |
|
local.subject |
nezávadnost potravin
|
cs |
local.subject |
jatka
|
cs |
local.subject |
food safety
|
en |
local.subject |
slaughterhouses
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account