Možnosti zajištění stravování v krizových situacích v Uherském Hradišti

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti zajištění stravování v krizových situacích v Uherském Hradišti

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Vavrošová, Pavlína
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:50:33Z
dc.date.available 2015-07-24T12:50:33Z
dc.date.issued 2015-02-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/34447
dc.description.abstract Téma bakalářské práce pojednává o možných variantách zajištění stravování v případě vzniku krizové situace v městě Uherské Hradiště. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretickém úseku se zabývá vymezením základních pojmů vztažených k analýze rizik, krizovému řízení, krizovým a mimořádným událostem v Uherském Hradišti. V praktické části jsou mimořádné události vymezeny pro město Uherské Hradiště a je provedena analýza stravování v krizových situacích. Jak se umí město vyrovnat s krizovou situací po stránce zásobování potravin a navržení možných variant stravování v případě vzniku takové situace.
dc.format 57 s. (70311 znaků).
dc.format.extent 2642814
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Zajištění stravování cs
dc.subject analýza rizik cs
dc.subject krizová situace cs
dc.subject obyvatelstvo cs
dc.subject Food provision en
dc.subject risk analysis en
dc.subject crisis situation en
dc.subject population en
dc.title Možnosti zajištění stravování v krizových situacích v Uherském Hradišti
dc.title.alternative Ways of Providing Meal in case of Emergency in Uherské Hradiště
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Tomek, Miroslav
dc.date.accepted 2015-06-18
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with possible options of catering facilities in the case of emergency in the city of Uherské Hradiště. This work is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part is focused on the definition of basic terms related to risk analysis, crisis management, crisis and emergency situations in Uherské Hradiště. The practical part deals with emergencies specified for Uherské Hradiště, the analysis of food in crisis situations, managing a crisis situation from the point of view of food supply and proposing food supplying possibilities in case of such a situation.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process Engineering en
dc.identifier.stag 40626
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2015-05-14
local.subject zásobování potravinami cs
local.subject analýza rizika cs
local.subject nouzové stravování cs
local.subject Uherské Hradiště Česko) cs
local.subject food supply en
local.subject risk analysis en
local.subject emergency catering en
local.subject Uherské Hradiště (Czechia) en


Files in this item

Files Size Format View
vavrošová_2015_dp.pdf 2.520Mb PDF View/Open
vavrošová_2015_vp.pdf 43.98Kb PDF View/Open
vavrošová_2015_op.pdf 119.6Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account