Možnosti zajištění stravování v krizových situacích v Uherském Hradišti
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Vavrošová, Pavlína
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:50:33Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:50:33Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/34447
|
|
dc.description.abstract |
Téma bakalářské práce pojednává o možných variantách zajištění stravování v případě vzniku krizové situace v městě Uherské Hradiště. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretickém úseku se zabývá vymezením základních pojmů vztažených k analýze rizik, krizovému řízení, krizovým a mimořádným událostem v Uherském Hradišti. V praktické části jsou mimořádné události vymezeny pro město Uherské Hradiště a je provedena analýza stravování v krizových situacích. Jak se umí město vyrovnat s krizovou situací po stránce zásobování potravin a navržení možných variant stravování v případě vzniku takové situace. |
|
dc.format |
57 s. (70311 znaků). |
|
dc.format.extent |
2642814 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Zajištění stravování
|
cs |
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
krizová situace
|
cs |
dc.subject |
obyvatelstvo
|
cs |
dc.subject |
Food provision
|
en |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.subject |
crisis situation
|
en |
dc.subject |
population
|
en |
dc.title |
Možnosti zajištění stravování v krizových situacích v Uherském Hradišti |
|
dc.title.alternative |
Ways of Providing Meal in case of Emergency in Uherské Hradiště |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Tomek, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2015-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with possible options of catering facilities in the case of emergency in the city of Uherské Hradiště. This work is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part is focused on the definition of basic terms related to risk analysis, crisis management, crisis and emergency situations in Uherské Hradiště. The practical part deals with emergencies specified for Uherské Hradiště, the analysis of food in crisis situations, managing a crisis situation from the point of view of food supply and proposing food supplying possibilities in case of such a situation. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
40626
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2015-05-14 |
|
local.subject |
zásobování potravinami
|
cs |
local.subject |
analýza rizika
|
cs |
local.subject |
nouzové stravování
|
cs |
local.subject |
Uherské Hradiště Česko)
|
cs |
local.subject |
food supply
|
en |
local.subject |
risk analysis
|
en |
local.subject |
emergency catering
|
en |
local.subject |
Uherské Hradiště (Czechia)
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account