Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Heinzová, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Švejčarová, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:50:32Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:50:32Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/34442
|
|
dc.description.abstract |
Tématem této bakalářské práce je "Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku XY". Chtěla bych Vás seznámit o možných rizicích ve zvoleném potravinářském podniku. V první části práce jsem se věnovala vymezení teoretických poznatků týkající se této problematiky. V teoretické části bakalářské práce jsem se zaměřila na důležitost základních pojmů. Popisuji potravinářský průmysl v České republice, bezpečnost potravin a standardy řízení rizik v potravinářském průmyslu, řízení rizik, metody řízení rizik. V praktické části jsem se zaměřila na charakteristiku podniku, analýzu a řízení rizik v potravinářském podniku. Dále se věnuji konkurenční analýze výrobního procesu. Popisuji rizika, která mohou vzniknout. Jednoduchou semikvantitativní metodou "PNH" a metodou FMEA hodnotím rizika, zpracovávám vlastní návrh a doporučení k odstranění rizik. |
|
dc.format |
59 s. (8866 znaků) |
|
dc.format.extent |
2576303 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Potravinářský průmysl
|
cs |
dc.subject |
Riziko
|
cs |
dc.subject |
Analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
Řízení rizika
|
cs |
dc.subject |
Food industry
|
en |
dc.subject |
Risk
|
en |
dc.subject |
Risk analysis
|
en |
dc.subject |
Risk management
|
en |
dc.title |
Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku |
|
dc.title.alternative |
Analysis and Risk Management in the Food Business XY |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2015-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
The theme of this thesis is "An Analysis and Risk Management in the food establishment XY". I want to make you aware of the potential risks in the selected food business. In the first part, I focused on the definition of the theoretical knowledge regarding this issue. In the theoretical part of my thesis, I focused on the importance of the basic concepts. I decribe the food industry in the Czech Republi, food security and risk management standards in the food industry, risk management and risk control methods. In the practical part, I focused on the certain features of the enterprise, risk analysis and management in the food business. Furthermore, I describe the competitive analysis and the analysis of the manufacturing process. Describing the risks that may arise. Simple semi-quantitative method "PNH" and FMEA method evaluating risks, processing my own proposal and the total recommendations to eliminate the risks. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
40620
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2015-05-13 |
|
local.subject |
potravinářská výroba
|
cs |
local.subject |
rizikový management
|
cs |
local.subject |
food production
|
en |
local.subject |
risk management
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account