Systém řízení rizik v potravinářském podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hoke, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Koláříková, Ingrid
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:50:25Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:50:25Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/34403
|
|
dc.description.abstract |
Předmětem této práce je popsat systém řízení rizik v potravinářském podniku obecně a zjistit, jak lze analyzovat a aplikovat řízení rizik v praxi. V teoretické části seznámím čte-náře s několika základními pojmy z oblasti systému řízení rizik v potravinářském podniku, specifikuji řízení rizik obecně a uvádím vhodné systémy pro řízení rizik. Hlavním přínosem druhé, praktické části bakalářské práce je vlastní návrh zavedení interního systému kontroly pro fiktivní maloobchodní prodejnu. Důležitou součástí je příručka HACCP pro prodejnu a vypracování analýzy nebezpečí u jednotlivých druhů výrobků. Následně určím a metodou PNH vyhodnotím všechna možná rizika, stanovím výsledky a poté vypracuji protokol pro interní audit a navrhnu možná opatření. |
|
dc.format |
63 s. (73 417znaků) |
|
dc.format.extent |
1791872 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
potravinářský podnik
|
cs |
dc.subject |
řízení rizik
|
cs |
dc.subject |
riziko
|
cs |
dc.subject |
analýza
|
cs |
dc.subject |
nebezpečí
|
cs |
dc.subject |
kontrola
|
cs |
dc.subject |
food bussines
|
en |
dc.subject |
risk management
|
en |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.subject |
hazard
|
en |
dc.subject |
control
|
en |
dc.title |
Systém řízení rizik v potravinářském podniku |
|
dc.title.alternative |
The Risk Management System in a Food Business |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lukášková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2015-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this work is to describe the system of risk management commonly used in food processing and to find out how to analyze and apply risk management in practice. In the theory part I will introduce the readers to the commonly used terms from risk management in the food industry. I am also presenting suitable methods for risk management and risk assessment. The main contribution for the second practical part is my own draft and im-plementation of internal control system the for a fictional retail outlet. The most important part for this retail outlet is HACCP booklet and construction of analysis and risks of indi-vidual products. Finally I will determine the most suitable PNH method with assessment and evaluate all possible risks involved, propose a protokol for internal audit with all pos-sible precautions and measures to be taken and reach a conclusion. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
40578
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2015-05-14 |
|
local.subject |
maloobchod
|
cs |
local.subject |
potraviny
|
cs |
local.subject |
analýza rizika
|
cs |
local.subject |
retail trade
|
en |
local.subject |
foodstuffs
|
en |
local.subject |
risk analysis
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account