Řízení rizik ve vybraném podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Řízení rizik ve vybraném podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Heinzová, Romana
dc.contributor.author Střižíková, Andrea
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:50:14Z
dc.date.available 2015-07-24T12:50:14Z
dc.date.issued 2015-02-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/34338
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá problematikou řízení rizik ve vybraném podniku, konkrétně v potravinářském podniku. V teoretické části obeznamuji se základní charakteristikou rizik, řízení rizik a analýzy rizik. Dále se zmiňuji o potravinářském průmyslu České republiky, konkrétně o legislativě a standardech pro kvalitu a bezpečnost potravin. V další části práce, tedy praktické části, se zabývám možnými riziky ve výrobním procesu zvoleného podniku. Předmětem této části je analýza výrobního procesu konkrétního výrobku, kde stanovuji možná rizika, která mohou vzniknout u jednotlivých částí procesu výroby. Tato rizika danou metodou ohodnotím, výsledky zpracuji a stanovím návrhy na opatření.
dc.format 62 s.
dc.format.extent 3052947
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Riziko cs
dc.subject řízení rizik cs
dc.subject potravinářský průmysl cs
dc.subject Risk en
dc.subject risk management en
dc.subject food-processing industry en
dc.title Řízení rizik ve vybraném podniku
dc.title.alternative Risk Management in Selected Company
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Konečný, Jiří
dc.date.accepted 2015-06-18
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the problems of risk management in the selected company, particularly in the food-processing company. In the theoretical part I briefly introdukce basic characteristic of the risks, risk management and risk analysis. Then I mention the fo-od-processing industry in Czech Republic, particularly the legislature and the standards for food quality and safety. In the practical part I deal with potential risks in production process of selected company. The aim of this part is the analysis of the production process of the specific product, where I define possible risks that may arise for different parts of the production process. I rate these risks by a given method and through the obtained data I will propose suitable safety measures.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process engineering en
dc.identifier.stag 40489
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2015-05-12
local.subject standardy kvality cs
local.subject bezpečnost potravin cs
local.subject biopotraviny cs
local.subject bylinné čaje cs
local.subject výrobní procesy cs
local.subject analýza rizika cs
local.subject quality standards en
local.subject food safety en
local.subject biofood en
local.subject herbal tea en
local.subject manufacturing processes en
local.subject risk analysis en


Files in this item

Files Size Format View
střižíková_2015_dp.pdf 2.911Mb PDF View/Open
střižíková_2015_vp.pdf 162.2Kb PDF View/Open
střižíková_2015_op.pdf 245.2Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account