Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Horecká, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:50:10Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:50:10Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/34317
|
|
dc.description.abstract |
Obsahem bakalářské práce je problematika zabezpečení stravování v obci Veselí nad Moravou. První část, teoretická, definuje pojmy týkající se krizové situace, krizového řízení, stravování obyvatelstva a metodiku práce. Druhá část, praktická, zahrnuje možná rizika v obci a možnosti zajištění stravy pro obyvatelstvo, na kterou navazují metody analýzy rizik. Podle aplikovaných metod se stanoví, co je potřebné změnit nebo zdokonalit, aby se minimalizoval vznik krizové situace. S tím souvisí případné návrhy a doporučení. Cílem práce bude na základě analýzy rizik pro Veselí nad Moravou navrhnout možné varianty stravování v krizových situacích. |
|
dc.format |
54 |
|
dc.format.extent |
2021090 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
krizová situace
|
cs |
dc.subject |
obyvatelstvo
|
cs |
dc.subject |
možnosti stravování
|
cs |
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
crisis situation
|
en |
dc.subject |
people
|
en |
dc.subject |
catering opportunities
|
en |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.title |
Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou |
|
dc.title.alternative |
The Possibilities of Ensuring Catering in the Crisis Situation in Veselí nad Moravou |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Tomek, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2015-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
The contents of this bachelor's thesis are problems of ensuring catering in the village Veselí nad Moravou. The first part, theoretical one, defines the terms conected with crisis situation, crisis management, public catering and essay´s methodology. The second part, practical one, includes potential risks in the village and food provide for population followed with risk analysis methods. According to applied methods is determined what is necessary to change or improve to minimize the formation of crisis situation. Possible suggestions and recommendation are connested with this. The aim of this thesis is a suggestion of some ways of catering in crisis situations with using crisis analysis in Veselí nad Moravou. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process engineering |
en |
dc.identifier.stag |
40467
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2015-05-13 |
|
local.subject |
krizové situace
|
cs |
local.subject |
nouzové stravování
|
cs |
local.subject |
stravování
|
cs |
local.subject |
obyvatelstvo
|
cs |
local.subject |
Veselí nad Moravou (Česko
|
cs |
local.subject |
crisis situations
|
en |
local.subject |
emergency catering
|
en |
local.subject |
food
|
en |
local.subject |
eating
|
en |
local.subject |
population
|
en |
local.subject |
Veselí nad Moravou
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account