Analýza konkurenceschopnosti pizzerie PIZZABURGER
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kubík, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Vaňhara, David
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:46:56Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:46:56Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/33769
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá otázkou konkurenceschopnosti pizzerie PIZZABURGER sídlící ve Zlíně. Cílem teoretické částí této bakalářské práce je zpracovat poznatky z oblastí zabývajících se konkurenceschopností, především tedy z marketingu. Cílem praktické části je využít těchto znalostí k prozkoumání konkurenceschopnosti pizzerie. Do analyzování je zahrnuto dotazníkové šetření, jeho vyhodnocení a využití konkrétních marketingových nástrojů: SWOT analýzy, PEST analýzy a Porterova modelu pěti konkurenčních sil. Z důvodu potřeby vyhodnocení stávající nabídky pizzerie, byla také použita BCG matice. Bakalářská práce obsahuje návrhy a doporučení ke zlepšení současného stavu konkurence-schopnosti pizzerie PIZZABURGER a jejich finanční vyčíslení. |
|
dc.format |
81 s. (112 114) |
|
dc.format.extent |
4065545 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza pěti konkurenčních sil
|
cs |
dc.subject |
BCG matice
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
competition
|
en |
dc.subject |
competitiveness
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
Porter's model of five competitive forces
|
en |
dc.subject |
Boston matrix
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.title |
Analýza konkurenceschopnosti pizzerie PIZZABURGER |
|
dc.title.alternative |
Competitive Analysis of Pizzeria PIZZABURGER |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vydrová, Janka |
|
dc.date.accepted |
2015-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis aims to scrutinize competitiveness of the pizzerie PIZZABURGER, which is situated in Zlín. The purpose of the theoretical part is to elaborate knowledge from the area of competitiveness, primaly from marketing. The target of the practical part is to use this knowledge for ascertaining the competitiveness of the pizzerie. The analysis consists of a questionnaire, its evaluation and usage of certain marketing tools: SWOT analysis, PEST analysis and Porter's model of five competitive forces. On account of the need to assess the current offer of the pizzeria, the Boston matrix is also used. The bachelor the-sis consists of proposals and recommendations to enhance the present state of the competi-tiveness of the pizzerie PIZZABURGER, and it's finnacial quantification. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
39607
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2015-05-15 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account