Využití marketingového mixu pro zlepšení konkurenceschopnosti minipivovaru XY
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Vaněk, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Grmolcová, Alžběta
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:46:33Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:46:33Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/33677
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zaměřuje na marketingový mix a konkurenceschopnost minipivovaru Pod ořechem v Petrově. Hlavním cílem práce je analýza současných marketingových aktivit podniku a navržení opatření, která povedou ke zlepšení jeho situace. Teoretickou část tvoří literární rešerše daného tématu, tedy marketingu, marketingového mixu, konkurence a metod pro posuzování situace podniku na poli jeho působení. Praktická část práce zahrnuje představení sledovaného podniku, jeho produktovou analýzu, analýzu vnitřních a vnějších vlivů, které na podnik působí a analýzu konkurence. |
|
dc.format |
78 s. (124 034 znaků) |
|
dc.format.extent |
3604918 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
minipivovar
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
IFE/EFE analýza
|
cs |
dc.subject |
PESTLE
|
cs |
dc.subject |
benchmarking
|
cs |
dc.subject |
Marketing Mix
|
en |
dc.subject |
Competitivness
|
en |
dc.subject |
Microbrewery
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
IFE/EFE analysis
|
en |
dc.subject |
PESTLE analysis
|
en |
dc.subject |
Benchmarking
|
en |
dc.title |
Využití marketingového mixu pro zlepšení konkurenceschopnosti minipivovaru XY |
|
dc.title.alternative |
Usage of Marketing Mix for Competitiveness Increase of Microbrewery XY |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2015-06-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis is focused on the marketing mix and competitiveness of microbrewery Pod ořechem in Petrov. The main aim of this thesis is to analyze current marketing activities of the company and define recommendation of improvements. The theoretical part is consisted of literature review of the topic of marketing, marketing mix, competition and methodologies for assessing the situation of company on the field of its activity. The practical part includes the presentation of the company, product analysis, analysis of internal and external factors which influence the company and competition analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
39484
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2015-05-15 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account