Projekt rekonstrukce Restaurace pod Věží na Penzion pod Věží

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt rekonstrukce Restaurace pod Věží na Penzion pod Věží

Show simple item record

dc.contributor.advisor Tučková, Zuzana
dc.contributor.author Sedláčková, Barbora
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:45:13Z
dc.date.available 2015-07-24T12:45:13Z
dc.date.issued 2015-02-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/33316
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá projektem rekonstrukce restaurace na penzion. Práce je rozvržena do tří částí. První část tvoří teoretické poznatky z oblasti cestovního ruchu a hotelových služeb. Ve druhé části jsou provedeny analýzy, a to geografická analýza, analýza konkurence, PESTE analýza a SWOT analýza. Poslední část diplomové práce je věnována zpracování projektu rekonstrukce restaurace. Součástí projektu je zajištění lidských zdrojů, technické a technologické vybavení, dopady na životní prostředí, zajištění finančních zdrojů, zdroje financování provozu penzionu, marketingový plán, finanční plán a analýza řízení rizik.
dc.format 105 s. (181 155 znaků)
dc.format.extent 4004085
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject cestovní ruch cs
dc.subject ubytovací služby cs
dc.subject kategorizace cs
dc.subject klasifikace cs
dc.subject stravovací služby cs
dc.subject penzion cs
dc.subject tourism en
dc.subject accommodation services en
dc.subject classification en
dc.subject categorization en
dc.subject food services en
dc.subject guesthouse en
dc.title Projekt rekonstrukce Restaurace pod Věží na Penzion pod Věží
dc.title.alternative The Project of Reconstruction of Restaurace pod Věží to Penzion pod Věží
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Virglerová, Zuzana
dc.date.accepted 2015-05-22
dc.description.abstract-translated Thesis deals with the project focused on reconstruction of a restaurant at the guesthouse. The thesis is divided into three parts. The first part consists of theoretical information about tourism and hotel services. In the second part the analysis are performed and it is a geographic analysis, analysis of competitors, PESTE analysis and SWOT analysis. The last part of the thesis is devoted to creating the project of the restaurant reconstruction. It includes the provision of human resources, technical and technological equipment, environmental impacts, ensuring financial resources, sources of financing guesthouse operations, marketing plan, financial planning and analysis and risk management.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Podniková ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Enterprise Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 38972
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2015-04-27


Files in this item

Files Size Format View
sedláčková_2015_dp.pdf 3.818Mb PDF View/Open
sedláčková_2015_vp.docx 23.95Kb Microsoft Word 2007 View/Open
sedláčková_2015_op.docx 24.17Kb Microsoft Word 2007 View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account