Projekt rekonstrukce Restaurace pod Věží na Penzion pod Věží
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Tučková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Sedláčková, Barbora
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:45:13Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:45:13Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/33316
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá projektem rekonstrukce restaurace na penzion. Práce je rozvržena do tří částí. První část tvoří teoretické poznatky z oblasti cestovního ruchu a hotelových služeb. Ve druhé části jsou provedeny analýzy, a to geografická analýza, analýza konkurence, PESTE analýza a SWOT analýza. Poslední část diplomové práce je věnována zpracování projektu rekonstrukce restaurace. Součástí projektu je zajištění lidských zdrojů, technické a technologické vybavení, dopady na životní prostředí, zajištění finančních zdrojů, zdroje financování provozu penzionu, marketingový plán, finanční plán a analýza řízení rizik. |
|
dc.format |
105 s. (181 155 znaků) |
|
dc.format.extent |
4004085 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
ubytovací služby
|
cs |
dc.subject |
kategorizace
|
cs |
dc.subject |
klasifikace
|
cs |
dc.subject |
stravovací služby
|
cs |
dc.subject |
penzion
|
cs |
dc.subject |
tourism
|
en |
dc.subject |
accommodation services
|
en |
dc.subject |
classification
|
en |
dc.subject |
categorization
|
en |
dc.subject |
food services
|
en |
dc.subject |
guesthouse
|
en |
dc.title |
Projekt rekonstrukce Restaurace pod Věží na Penzion pod Věží |
|
dc.title.alternative |
The Project of Reconstruction of Restaurace pod Věží to Penzion pod Věží |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Virglerová, Zuzana |
|
dc.date.accepted |
2015-05-22 |
|
dc.description.abstract-translated |
Thesis deals with the project focused on reconstruction of a restaurant at the guesthouse. The thesis is divided into three parts. The first part consists of theoretical information about tourism and hotel services. In the second part the analysis are performed and it is a geographic analysis, analysis of competitors, PESTE analysis and SWOT analysis. The last part of the thesis is devoted to creating the project of the restaurant reconstruction. It includes the provision of human resources, technical and technological equipment, environmental impacts, ensuring financial resources, sources of financing guesthouse operations, marketing plan, financial planning and analysis and risk management. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Podniková ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Enterprise Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
38972
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2015-04-27 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account