Analýza stravovacích zvyklostí venkovského obyvatelstva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza stravovacích zvyklostí venkovského obyvatelstva

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bezděk, Pavel
dc.contributor.author Orlová, Veronika
dc.date.accessioned 2010-07-14T21:40:24Z
dc.date.available 2010-07-14T21:40:24Z
dc.date.issued 2007-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/3190
dc.description.abstract V mé bakalářské práci je hodnoceno stravování na venkově. V teoretické části jsou charakterizované základní složky potravin, dále stravování venkovanů v minulosti a dnes, výživová doporučení a onemocnění spojená se stravováním. V praktické části je provedeno vyhodnocení dotazníků, které byly předloženy respondentům k vyplnění. Zpracování je provedeno formou grafů a tabulek. cs
dc.format 57 s., 3 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 954274 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Základní složky potravin cs
dc.subject výživové doporučené dávky cs
dc.subject obezita cs
dc.subject diabetes mellitus cs
dc.subject kardiovaskulární onemocnění cs
dc.subject rakovina tlustého střeva cs
dc.subject Constituents parts of food en
dc.subject recommended nutritive value en
dc.subject obesity en
dc.subject diabetes mellitus en
dc.subject cardiovascular dieses en
dc.subject colon cancer en
dc.title Analýza stravovacích zvyklostí venkovského obyvatelstva cs
dc.title.alternative The analyse of catering convention of provincial inhabitans en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hajná, Libuše
dc.date.accepted 2007-06-29
dc.description.abstract-translated In my bachelor thesis I evaluate food provincial population. In theoretical part of work are charakterized constituents parts of food, next rustic in former times and today, nutritional recommendation and disease connected to feeding. In practical part is made evaluation questionnaire that were given to informant to fill in. Processing is made of graphs and tables. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5240
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
orlová_2007_bp.pdf 931.9Kb PDF View/Open
orlová_2007_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
orlová_2007_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account