dc.contributor.advisor |
Bezděk, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Orlová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T21:40:24Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T21:40:24Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3190
|
|
dc.description.abstract |
V mé bakalářské práci je hodnoceno stravování na venkově. V teoretické části jsou charakterizované základní složky potravin, dále stravování venkovanů v minulosti a dnes, výživová doporučení a onemocnění spojená se stravováním. V praktické části je provedeno vyhodnocení dotazníků, které byly předloženy respondentům k vyplnění. Zpracování je provedeno formou grafů a tabulek. |
cs |
dc.format |
57 s., 3 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
954274 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Základní složky potravin
|
cs |
dc.subject |
výživové doporučené dávky
|
cs |
dc.subject |
obezita
|
cs |
dc.subject |
diabetes mellitus
|
cs |
dc.subject |
kardiovaskulární onemocnění
|
cs |
dc.subject |
rakovina tlustého střeva
|
cs |
dc.subject |
Constituents parts of food
|
en |
dc.subject |
recommended nutritive value
|
en |
dc.subject |
obesity
|
en |
dc.subject |
diabetes mellitus
|
en |
dc.subject |
cardiovascular dieses
|
en |
dc.subject |
colon cancer
|
en |
dc.title |
Analýza stravovacích zvyklostí venkovského obyvatelstva |
cs |
dc.title.alternative |
The analyse of catering convention of provincial inhabitans |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hajná, Libuše |
|
dc.date.accepted |
2007-06-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
In my bachelor thesis I evaluate food provincial population. In theoretical part of work are charakterized constituents parts of food, next rustic in former times and today, nutritional recommendation and disease connected to feeding. In practical part is made evaluation questionnaire that were given to informant to fill in. Processing is made of graphs and tables. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5240
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
B |
|