A Competitor Analysis for an Emerging Café in Zlín, Czech Republic
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Blažková, Barbora
|
|
dc.contributor.author |
Bujoková, Pavlína
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:28:29Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:28:29Z |
|
dc.date.issued |
2014-11-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/31669
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem této bakalářské práce je provést analýzu konkurenčního prostředí kaváren ve Zlíně. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na zpracování teoretických poznatků z oblasti ekonomie a marketingu. Následně vysvětluje pojmy konkurence, SWOT analýza, Porterův model pěti sil a marketingový mix. Praktická část je zaměřena na analýzu dvou kaváren ve Zlíně, srovnání jejich konkurenčních výhod s požadavky zákazníků. Závěr práce pojednává o možnosti vzniku nové kavárny ve Zlíně. |
|
dc.format |
44 s. (61 920 znaků) |
|
dc.format.extent |
1937427 |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
podnikatelské prostředí
|
cs |
dc.subject |
konkurenční výhoda
|
cs |
dc.subject |
marketingová strategie
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
competition
|
en |
dc.subject |
business environment
|
en |
dc.subject |
competitive advantage
|
en |
dc.subject |
marketing strategy
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.title |
A Competitor Analysis for an Emerging Café in Zlín, Czech Republic |
|
dc.title.alternative |
A Competitor Analysis for an Emerging Café in Zlín, Czech Republic |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Papadaki, Šárka |
|
dc.date.accepted |
2015-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main objective of this bachelor thesis is to analyze the competitive environment of cafés in Zlín. The thesis is divided into the theory and the analysis. The theoretical part comments on findings from economics and marketing. Subsequently, terms competition, SWOT analysis, Porter five forces analysis, and the marketing mix are explained in the theoretical part. The analytical part focuses on the analysis of two cafés in Zlín. It studies whether their competitive advantage meets customers' expectations. The end of the thesis explores the idea whether the new café could be established in Zlín. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
38073
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2015-05-06 |
|
local.subject |
kavárny
|
cs |
local.subject |
založení podniku
|
cs |
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
cafeterias
|
en |
local.subject |
starting a business
|
en |
local.subject |
business planning
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account