dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Šupová, Martina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T21:14:06Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T21:14:06Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3113
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je věnována vybraným tématům společenského styku, pravidlům společenské etikety, zejména těm, které souvisejí s formální stránkou mezinárodních styků. V práci jsou uvedeny poznatky, které pomohou lépe pochopit zahraniční partnery a vyhovět jejich přáním. Je zde popsáno organizování a příprava různých pracovních a společenských akcí pořádaných jak v tuzemsku tak i v zahraničí. Podává základní informace a stručný přehled o diplomatickém protokolu a diplomatické praxi. |
cs |
dc.format |
41 s. |
cs |
dc.format.extent |
485769 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
společenská etiketa
|
cs |
dc.subject |
společenský styk
|
cs |
dc.subject |
diplomatický protokol
|
cs |
dc.subject |
social formality
|
en |
dc.subject |
social intercourse
|
en |
dc.subject |
diplomatic protocol
|
en |
dc.title |
Specifické problémy etikety v hotelnictví |
cs |
dc.title.alternative |
Special problems ceremony in a hotel trade |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lukášková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2007-06-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis is written about these themes-social intercourse, rules of social formality especially which are connected with formal international intercourse. There are some findings in the essay, which help us to understand better foreign business partners and their requests. It is described how to organize and prepare some work and social meetings in the Czech Republic and abroad. There is basic information about diplomatic protocol and practice. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5249
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
C |
|