Marketingová strategie hotelu Grand
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Nosterský, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Čevelová, Petra
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:25:52Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:25:52Z |
|
dc.date.issued |
2015-03-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/30973
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií hotelu Grand v Uherském Hradišti. Práce se skládá ze dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část poskytuje teoretický podklad pro praktickou část. Praktická část bakalářské práce charakterizuje hotel Grand, analyzuje jeho prostředí, obsazenost úseku ubytovacího i stravovacího, analyzuje potřeby hostů, vyhodnocuje současnou marketingovou strategii hotelu, provádí se analýza marketingového mixu a navrhuje zlepšení marketingové strategie hotelu. |
|
dc.format |
69 s. (18 520 znaků) |
|
dc.format.extent |
4081008 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
marketingová strategie
|
cs |
dc.subject |
analýza prostředí
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
marketing strategy
|
en |
dc.subject |
environment analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.title |
Marketingová strategie hotelu Grand |
|
dc.title.alternative |
Proposal for the Grand Hotel Marketing Strategy |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Brišová, Hana |
|
dc.date.accepted |
2015-05-25 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with the marketing strategy of the Grand hotel in Uherské Hradiště. The thesis constitutes of two parts - theory and practice. The theory provides the theoretical foundation for practice. The practice of this bachelor thesis characterizes the Grand hotel, analyzes its environment, occupancy of its accommodation and food facilities, analyzes the needs of the guests, evaluates the current marketing strategy of the hotel, executes the analysis of the marketing mix and proposes some improvements for the hotel's marketing strategy. |
|
dc.description.department |
Vyšší odborná škola ekonomická |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
40961
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2015-04-24 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account