Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek

Show full item record

No preview available
Title: Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek
Author: Kouba, Jan
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na základní technologické postupy přípravy pokrmů a předběžnou a tepelnou přípravu pokrmů. Zabývá se kulinárními úpravami a jejich vznikem toxických a nežádoucích látek v potravinách. Popisuje toxické látky vznikající při tepelných úpravách sacharidových, lipidových nebo bílkovinných složek potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30893
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: D 25586


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kouba_2014_dp.pdf 2.322Mb PDF View/Open
kouba_2014_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
kouba_2014_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account