Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek |
Author: |
Kouba, Jan
|
Advisor: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na základní technologické postupy přípravy pokrmů a předběžnou a tepelnou přípravu pokrmů. Zabývá se kulinárními úpravami a jejich vznikem toxických a nežádoucích látek v potravinách. Popisuje toxické látky vznikající při tepelných úpravách sacharidových, lipidových nebo bílkovinných složek potravin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30893
|
Date:
|
2014-02-10 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
D
25586
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account