Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Veselský, Adam
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:18:17Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:18:17Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/30450
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce charakterizuje dodržování technologických postupů a hygienických předpisů při přípravě stravy ve Vazební věznici Olomouc. Teoretická část práce se zabývá přehledem obecných pravidel technologických postupů. Jejich stručnou charakteristikou a způsobem použití. Dále obsahuje přehled Přehledem legislativních zákonů a jejich výklad. V praktické části je podrobně popsán strukturní plán HACCP. Analýzou bakalářské práce bylo zjištěno, že ve Vazební věznici Olomouc jsou dodržovány technologické postupy a hygienické předpisy, proto nebylo nutné přijímat jakákoliv nápravná opatření. |
|
dc.format |
56 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Technologické postupy
|
cs |
dc.subject |
dodržování pravidel
|
cs |
dc.subject |
hygienické předpisy
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
nápravná opatření
|
cs |
dc.subject |
Technological procedures
|
en |
dc.subject |
rules observance
|
en |
dc.subject |
hygienic regulations
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
corrective action
|
en |
dc.title |
Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici |
|
dc.title.alternative |
Processes and Health Regulations for Preparing Food in Prison |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vojtíšková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2014-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis describes observance of technological procedures and hygienic regulations for food preparation at the Olomouc Stockade. Theoretical part of the thesis is concerned with a survey of general rules of technological procedures, their brief characteristics and application method, a survey of legislative laws and their construction. Practical part of the thesis focuses closely on the HACCP structural plan. By the bachelor thesis analysis it was proven that the technological procedures and hygienic regulations at the Olomouc Stockade are being observed, therefore there are no needs to embrace any corrective action. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
36871
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2014-04-29 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account