Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Vranková, Petra
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:16:31Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:16:31Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-21 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/30116
|
|
dc.description.abstract |
Podstatou bakalářské práce je rozbor všech možných rizik, které mohou jakkoliv negativně zasáhnout do kvality prodeje čerstvých potravin v obchodních řetězcích. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních pojmů souvisejících s rizikem obchodování s potravinami. Praktická část popisuje způsob uchovávání, přepravování, manipulace a prezentování zboží na prodejní ploše. Popisuje konkrétní rizika, se kterými se potýkají provozovatelé obchodních řetězců, vedoucí pracovníci, zaměstnanci při prodeji a dále i zákazníci při nákupu čerstvého ovoce a zeleniny. Jsou zde navrhnuta a popsána opatření, která by měla zabránit poškození a znehodnocení potravin. |
|
dc.format |
62 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
riziko
|
cs |
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
nebezpečí
|
cs |
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
opatření
|
cs |
dc.subject |
Risk
|
en |
dc.subject |
Analysis
|
en |
dc.subject |
Danger
|
en |
dc.subject |
Quality
|
en |
dc.subject |
Measures
|
en |
dc.title |
Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci |
|
dc.title.alternative |
Risk Assessment of Fresh Food Sales Quality in a Retail Chain |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Heinzová, Romana |
|
dc.date.accepted |
2014-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the bachelor thesis is to analyze all possible risks that may negatively affect the quality of fresh food sales in retail chains.The theoretical part defines the basic concepts associated with the risk of food trade. The practical part describes methods of storage, transportation, handling and presentation of goods on the sales area. The specific risks, faced by operators, managers, employees of the sector, but also customers in the purchase of fresh fruits and vegetables, are defined in this part. The conclusion discusses and propo-ses measures to contribute to prevent food spoilage and damage. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technological Equipment |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
36437
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2014-05-05 |
|
local.subject |
čerstvé potraviny
|
cs |
local.subject |
potraviny
|
cs |
local.subject |
maloobchodní prodej
|
cs |
local.subject |
fresh food
|
en |
local.subject |
selling
|
en |
local.subject |
foodstuffs
|
en |
local.subject |
retail trade
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account