Vliv Evropské uni na legislativu společného stravování v ČR

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv Evropské uni na legislativu společného stravování v ČR

Show simple item record

dc.contributor.advisor Družbíková, Helena
dc.contributor.author Vaclová, Hana
dc.date.accessioned 2010-07-14T20:18:29Z
dc.date.available 2010-07-14T20:18:29Z
dc.date.issued 2007-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2972
dc.description.abstract Tato práce se zabývá vlivem Evropské unie na legislativu společného stravování v ČR. V úvodní části jsou popsány hlavní legislativní nástroje EU a vývoj legislativy od vstupu ČR do EU po současnost. Další část práce se zabývá současnými platnými právními předpisy ve společném stravování. Jsou zde charakterizovány jednotlivá nařízení EU pro společné stravování. V poslední části jsou zmíněny kontrolní orgány, které dohlíží na dodržování právních předpisů EU a problematika systému HACCP. cs
dc.format 43 s. cs
dc.format.extent 885809 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject společné stravování cs
dc.subject legislativa cs
dc.subject EU cs
dc.subject bezpečnost potravin cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject public catering en
dc.subject legislation en
dc.subject EU en
dc.subject food safety en
dc.subject HACCP en
dc.title Vliv Evropské uni na legislativu společného stravování v ČR cs
dc.title.alternative The influence of European union on legislation of public catering in CZ en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2007-06-28
dc.description.abstract-translated This essay targets the influence of European union on legislation of public catering in CZ. The main legislative instruments of EU and the development of legislation after entry CZ in EU are described in the introductory part. Following part of this paper is about valid legislative regulations of public catering. The regulations of EU for the public catering are defined here too. The control institutions which inspect observance of legislative rules in public catering and system of HACCP are described in the closing part. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5252
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
vaclová_2007_bp.pdf 865.0Kb PDF View/Open
vaclová_2007_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
vaclová_2007_op.doc 41Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account