Vliv Evropské uni na legislativu společného stravování v ČR
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Družbíková, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Vaclová, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T20:18:29Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T20:18:29Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/2972
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce se zabývá vlivem Evropské unie na legislativu společného stravování v ČR. V úvodní části jsou popsány hlavní legislativní nástroje EU a vývoj legislativy od vstupu ČR do EU po současnost. Další část práce se zabývá současnými platnými právními předpisy ve společném stravování. Jsou zde charakterizovány jednotlivá nařízení EU pro společné stravování. V poslední části jsou zmíněny kontrolní orgány, které dohlíží na dodržování právních předpisů EU a problematika systému HACCP. |
cs |
dc.format |
43 s. |
cs |
dc.format.extent |
885809 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
společné stravování
|
cs |
dc.subject |
legislativa
|
cs |
dc.subject |
EU
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost potravin
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
public catering
|
en |
dc.subject |
legislation
|
en |
dc.subject |
EU
|
en |
dc.subject |
food safety
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.title |
Vliv Evropské uni na legislativu společného stravování v ČR |
cs |
dc.title.alternative |
The influence of European union on legislation of public catering in CZ |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Velichová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2007-06-28 |
|
dc.description.abstract-translated |
This essay targets the influence of European union on legislation of public catering in CZ. The main legislative instruments of EU and the development of legislation after entry CZ in EU are described in the introductory part. Following part of this paper is about valid legislative regulations of public catering. The regulations of EU for the public catering are defined here too. The control institutions which inspect observance of legislative rules in public catering and system of HACCP are described in the closing part. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5252
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account