Analýza konkurenceschopnosti produktu Whisky Gold Cock v České republice
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dobeš, Kamil
|
|
dc.contributor.author |
Mačková, Tereza
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:06:21Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:06:21Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-22 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/29400
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti produktu Whisky Gold Cock v České Republice. Bakalářská práce se dělí na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části byly popsány poznatky získané z odborné literatury zaměřené na konkurenci, marketingový výzkum, SWOT analýzu, BCG matici a na marketingový mix. Praktická část byla zaměřena na analýzu konkurence na českém trhu, dále byly sbírány, zpracovány a vyhodnoceny údaje získané dotazníkovým šetřením. V závěru práce byla firmě navrhnuta doporučení, která by měla vést ke zvýšení znalosti značky a prodejů. |
|
dc.format |
66 s. (11 631 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
BCG matice
|
cs |
dc.subject |
Competitivness
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
mix
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
BCG matrix
|
en |
dc.title |
Analýza konkurenceschopnosti produktu Whisky Gold Cock v České republice |
|
dc.title.alternative |
Competitive Analysis of the Product Whisky Gold Cock in the Czech Republic |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Sasínková, Martina |
|
dc.date.accepted |
2014-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of my bachelor thesis is to analyse the competitiveness of the product Whisky Gold Cock in the Czech Republic. The thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part provides in- formation obtained from literary sources dealing with competitiveness, marketing analysis, SWOT analysis, BCG matrix and marketing mix. The practical part focuses on competitive analysis of the Czech market. Data acquired through survey were analysed and evaluated. At the conclusion, recommendations, that could enhance the brand awareness and increase sales, are presented. |
|
dc.description.department |
Ústav ekonomie |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
35431
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2014-05-16 |
|
local.subject |
Česko
|
cs |
local.subject |
výrobci
|
cs |
local.subject |
alkoholické nápoje
|
cs |
local.subject |
whisky
|
cs |
local.subject |
konkurence
|
cs |
local.subject |
Czechia
|
en |
local.subject |
producers
|
en |
local.subject |
manufacturers
|
en |
local.subject |
alcoholic beverages
|
en |
local.subject |
competition
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account