Analýza zajištění stravování v krizové situaci v dané obci
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Plháková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:05:50Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:05:50Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-21 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/29311
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu zajištění stravování v krizové situaci v obci Zá-břeh. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou zpracovány poznatky ke krizovému řízení, mimořádné události, analýze rizik a stravování obyvatelstva v krizových situacích. V praktické části je provedena analýza možných krizových situací v Zábřehu, na základě které je navrhnuto zajištění stravování obyvatelstva. |
|
dc.format |
66 s. (86 043 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Krizové situace
|
cs |
dc.subject |
mimořádná událost
|
cs |
dc.subject |
stravování
|
cs |
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
Crisis situations
|
en |
dc.subject |
emergency event
|
en |
dc.subject |
catering
|
en |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.title |
Analýza zajištění stravování v krizové situaci v dané obci |
|
dc.title.alternative |
Analysis of Providing Meals in Crisis Situation in a Selected Village |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lošek, Václav |
|
dc.date.accepted |
2014-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor's degree thesis is focused on the analysis of providing meals in a crisis situ-ation in the city Zábřeh. The work is divided into theoretical and practical parts. The theo-retical part presents the knowledge for crisis management, emergency, risk analysis and eating of the populations in crisis situations. In the practical part is analysis of potential crisis situations in Zábřeh, which forms the basis for ensuring of catering for the population. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technological Equipment |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
35300
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2014-05-09 |
|
local.subject |
krizové řízení
|
cs |
local.subject |
obecní samospráva
|
cs |
local.subject |
stravování
|
cs |
local.subject |
zásobování potravinami
|
cs |
local.subject |
crisis management
|
en |
local.subject |
local self-government
|
en |
local.subject |
catering
|
en |
local.subject |
food
|
en |
local.subject |
diet
|
en |
local.subject |
eating
|
en |
local.subject |
food supply
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account