dc.contributor.advisor |
Šefčík, Vladimír
|
|
dc.contributor.author |
Víšová, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T16:51:00Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T16:51:00Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/2902
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je zaměřena na úlohu hygieny, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v podnikatelském záměru konkrétní firmy. Je zde představen podnikatelský záměr společnosti MILTRA B s.r.o. vybudování nového provozu mlékárny odpovídající všem legislativním normám ČR a EU tak, aby byly splněny zejména hygienické normy a další podmínky pro úspěšnou výrobu, prodej a konkurenceschopnost výrobků - eidamských sýrů. |
cs |
dc.format |
73 s., 9 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1626008 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
podnikatelský záměr
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravin
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
systém kritických kontrolních bodů HACCP
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
hygiene
|
en |
dc.subject |
safeness and health unexception of food
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
Hazard analysis and critical control points-HACCP
|
en |
dc.title |
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru |
cs |
dc.title.alternative |
Importance and purpose of hygiene and food technology in business plan |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Březina, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2007-06-25 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main purpose of my bachelor thesis is to show the necessity of hygiene, safeness and health unexception of food in business plan of concrete company. The investment plan of MILTRA B Ltd company to build up a new diary works corresponding to all legislative norms of ČR and EU especially hygienic specification and next conditions for successful production, sale and competitive advantage products - Edam cheeses is the main aim of this thesis. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5440
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
A |
|