Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Mazalová, Sandra
dc.date.accessioned 2015-03-08T20:56:48Z
dc.date.available 2015-03-08T20:56:48Z
dc.date.issued 2014-01-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/28251
dc.description.abstract Tématem mé bakalářské práce jsou biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu. V práci jsem porovnala složení mléka lidského, kravského, kozího, ovčího. Dále popisuji ekologické zemědělství, biopotraviny, jejich kontrolu a průzkum trhu. Každý Čech si za rok koupí biopotraviny v průměrné ceně 200 Kč a bioprodejnu navštíví 3x za rok. Celá práce je zpracovaná formou literární rešerše na základě informací získaných z literárních zdrojů, které jsou uvedeny na konci práce v seznamu literatury.
dc.format 39 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Mléko cs
dc.subject ekologické zemědělství cs
dc.subject biopotraviny cs
dc.subject značení cs
dc.subject kontrola cs
dc.subject Milk en
dc.subject organic farming en
dc.subject bio-foodstuffs en
dc.subject designation en
dc.subject control en
dc.title Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu
dc.title.alternative Organic Food from Milk and Their Significance for the Good Life
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vojtíšková, Petra
dc.date.accepted 2014-06-17
dc.description.abstract-translated Theme of my thesis are bio-foodstuffs from milk and their importance for right nutrition. In my thesis I compared composition milk from: women, cows, goats, sheep. Furthermore I description ecological agriculture, bio-foodstuffs, their control and research of market. Every Czech a year buying bio-foodstuff an average price of 200 Kč and organic food visit 3 times a year. Whole thesis is processed form of literature research on basic informations from literature. Used literature is issued in list of literature.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 33791
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2014-05-07


Files in this item

Files Size Format View
mazalová_2014_dp.pdf 1.466Mb PDF View/Open
mazalová_2014_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
mazalová_2014_op.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account