dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Mazalová, Sandra
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T20:56:48Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T20:56:48Z |
|
dc.date.issued |
2014-01-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28251
|
|
dc.description.abstract |
Tématem mé bakalářské práce jsou biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu. V práci jsem porovnala složení mléka lidského, kravského, kozího, ovčího. Dále popisuji ekologické zemědělství, biopotraviny, jejich kontrolu a průzkum trhu. Každý Čech si za rok koupí biopotraviny v průměrné ceně 200 Kč a bioprodejnu navštíví 3x za rok. Celá práce je zpracovaná formou literární rešerše na základě informací získaných z literárních zdrojů, které jsou uvedeny na konci práce v seznamu literatury. |
|
dc.format |
39 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Mléko
|
cs |
dc.subject |
ekologické zemědělství
|
cs |
dc.subject |
biopotraviny
|
cs |
dc.subject |
značení
|
cs |
dc.subject |
kontrola
|
cs |
dc.subject |
Milk
|
en |
dc.subject |
organic farming
|
en |
dc.subject |
bio-foodstuffs
|
en |
dc.subject |
designation
|
en |
dc.subject |
control
|
en |
dc.title |
Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu |
|
dc.title.alternative |
Organic Food from Milk and Their Significance for the Good Life |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vojtíšková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2014-06-17 |
|
dc.description.abstract-translated |
Theme of my thesis are bio-foodstuffs from milk and their importance for right nutrition. In my thesis I compared composition milk from: women, cows, goats, sheep. Furthermore I description ecological agriculture, bio-foodstuffs, their control and research of market. Every Czech a year buying bio-foodstuff an average price of 200 Kč and organic food visit 3 times a year. Whole thesis is processed form of literature research on basic informations from literature. Used literature is issued in list of literature. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
33791
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2014-05-07 |
|