dc.contributor.advisor |
Velichová, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Krčová, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T20:56:44Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T20:56:44Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28238
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá plněním spotřebního koše ve vybraných jídelnách základních škol v okrese Kroměříž. V teoretické části je popsáno školní stravování, legislativa školní-ho stravování, výživová pyramida, charakteristika spotřebního koše, nutriční a energetický význam komodit spotřebního koše a výživa dětí školního věku. Praktická část obsahuje analýzu plnění spotřebních košů. |
|
dc.format |
75 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Školní stravování
|
cs |
dc.subject |
spotřební koš
|
cs |
dc.subject |
potravinové komodity
|
cs |
dc.subject |
nutriční a energetické hodnoty
|
cs |
dc.subject |
výživa dětí školního věku
|
cs |
dc.subject |
Meal plan for schools
|
en |
dc.subject |
consumption basket
|
en |
dc.subject |
food commodities
|
en |
dc.subject |
nutritional and energetic values
|
en |
dc.subject |
school-age children diet
|
en |
dc.title |
Naplněnost spotřebního koše při stravování dětí školního věku |
|
dc.title.alternative |
The Capacity of the Consumption Basket in the Diet of School-age Children |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2014-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor work deals with the observance of the consumption basket in the selected primary schools canteens in Kroměříž district. In the theoretical part the meal plan for schools, its legislation, food pyramid, characteristics of consumption basket, nutritional and energetic importance of the consumption basket commodities, and the diet of school-age children are described. In the practical part the analysis of the consumption basket obser-vance is presented. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
33770
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2014-05-16 |
|