Projekt zavádění nové řady biopolévek firmy HOPI POPI, a.s. na českém trhu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Koumalová, Jitka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T16:07:26Z |
|
dc.date.available |
2012-05-15T22:19:12Z |
|
dc.date.issued |
2007-05-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/2795
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce se zabývá projektem zavedení nových biopolévek na trh. Teoretická část popisuje nový produkt, strategie vstupu na trh a biopotraviny. Analytická část je rozdělena na popis vybraných zahraničních trhů s biopotravinami a vlastní výzkum. Na základě poznatků z tohoto výzkumu je vytvořen projekt. Poté, co jsou definovány cílové skupiny, zabývá se marketingovým mixem a následně jednotlivými aktivitami. Všechny aktivity jsou seřazeny do časového rozvrhu. Práce končí nákladovou a rizikovou analýzou. |
cs |
dc.format |
85 s., 4 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1493537 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.05.2012 |
|
dc.subject |
nový výrobek
|
cs |
dc.subject |
strategie vstupu na trh
|
cs |
dc.subject |
biopotraviny
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
promotion
|
cs |
dc.subject |
new product
|
en |
dc.subject |
market entry strategy
|
en |
dc.subject |
organic food
|
en |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.subject |
promotion
|
en |
dc.title |
Projekt zavádění nové řady biopolévek firmy HOPI POPI, a.s. na českém trhu |
cs |
dc.title.alternative |
New organic soups range launch on the Czech market project in company HOPI POPI, Inc. |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bulová, Gabriela |
|
dc.date.accepted |
2007-05-28 |
|
dc.description.abstract-translated |
This Master thesis deals with new organic soups launch into the market project. The theoretical part describes new product, strategies of market entry, and the organic food. The analytical part divides to organic market monitoring of selected countries with focus on organic soups and to a research. Based on the research outcomes the project is created. After defining the target groups, the marketing mix is dealt with and constituent activities of project follow. All activities are arranged to a time line. The thesis ends with a cost and risk analysis. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/174
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
6000
|
|
dc.date.assigned |
2007-03-09 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account