Projekt zavádění nové řady biopolévek firmy HOPI POPI, a.s. na českém trhu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zavádění nové řady biopolévek firmy HOPI POPI, a.s. na českém trhu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Koumalová, Jitka
dc.date.accessioned 2010-07-14T16:07:26Z
dc.date.available 2012-05-15T22:19:12Z
dc.date.issued 2007-05-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2795
dc.description.abstract Tato diplomová práce se zabývá projektem zavedení nových biopolévek na trh. Teoretická část popisuje nový produkt, strategie vstupu na trh a biopotraviny. Analytická část je rozdělena na popis vybraných zahraničních trhů s biopotravinami a vlastní výzkum. Na základě poznatků z tohoto výzkumu je vytvořen projekt. Poté, co jsou definovány cílové skupiny, zabývá se marketingovým mixem a následně jednotlivými aktivitami. Všechny aktivity jsou seřazeny do časového rozvrhu. Práce končí nákladovou a rizikovou analýzou. cs
dc.format 85 s., 4 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 1493537 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.05.2012
dc.subject nový výrobek cs
dc.subject strategie vstupu na trh cs
dc.subject biopotraviny cs
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject promotion cs
dc.subject new product en
dc.subject market entry strategy en
dc.subject organic food en
dc.subject marketing mix en
dc.subject promotion en
dc.title Projekt zavádění nové řady biopolévek firmy HOPI POPI, a.s. na českém trhu cs
dc.title.alternative New organic soups range launch on the Czech market project in company HOPI POPI, Inc. en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Bulová, Gabriela
dc.date.accepted 2007-05-28
dc.description.abstract-translated This Master thesis deals with new organic soups launch into the market project. The theoretical part describes new product, strategies of market entry, and the organic food. The analytical part divides to organic market monitoring of selected countries with focus on organic soups and to a research. Based on the research outcomes the project is created. After defining the target groups, the marketing mix is dealt with and constituent activities of project follow. All activities are arranged to a time line. The thesis ends with a cost and risk analysis. en
dc.description.department Ústav managementu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/174 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.rights.auth IP cs
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and management en
dc.identifier.stag 6000
dc.date.assigned 2007-03-09
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
koumalová_2007_dp.pdfBlocked 1.424Mb PDF View/Open
koumalová_2007_vp.doc 53.5Kb Microsoft Word View/Open
koumalová_2007_op.doc 60Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account